Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Help jouw stad, gemeente de ultieme Kringkampioen 2022 worden!

Tijdens de Europese Week van de Afvalvermindering, van 19 tot 27 november 2022, gaan Kringwinkel Hageland, Kringwinkel ViTeS en EcoWerf samen op zoek naar de ultieme Kringkampioen 2022 in de regio Leuven-Hageland. Want nog teveel perfect herbruikbare spullen en textiel belanden bij het afval. De gemeente of stad waarvan de inwoners het grootste gemiddelde gewicht herbruikbare goederen per inwoner aan de Kringwinkel bezorgt, wint de titel 'Kringkampioen 2022'.

Heb jij dus herbruikbare spullen die je niet meer gebruikt? Geef ze dan een tweede, derde, vierde,... leven, schenk ze aan de Kringwinkel. Laat ze, na afspraak, gratis ophalen aan huis door de Kringwinkel van jouw regio. Geef af aan een geefpunt in jouw buurt (geef altijd je postcode door) of laat de spullen achter in de hergebruikcontainer op het (EcoWerf) recyclagepark van jouw stad of gemeente. En bezorg jouw stad of gemeente niet alleen de titel van 'Kringkampioen 2022' maar ook de unieke trofee van de hand van recycle-art kunstenaar Dirk Stasseyns uit Bekkevoort. Begin december wordt de winnaar bekend gemaakt. De nummers 2 en 3 krijgen ook een eervolle vermelding.

Deelnemende steden en gemeenten

De steden en gemeenten die strijden om de titel van Kringkampioen 2022 regio Hageland-Leuven zijn, in alfabetische volgorde: Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Geetbets, Glabbeek, Haacht, Herent, Hoegaarden, Holsbeek, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Landen, Leuven, Linter, Lubbeek, Oud-Heverlee, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Zoutleeuw.

 

Succes iedereen!

Kringkampioen 2022
pinterest youtube instagram shop auction