Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Opgelet: AQ sloot op 30/6/23 definitief de deuren!

ABOUT QUEENS and their dresses sloot op 30 juni 2023 definitief de deuren. De lage zichtbaarheid van deze locatie (was iets waar we zelf geen vat op hadden) plus een moeizame heropstart van de winkel na corona lagen oa aan de basis van deze beslissing. We willen iedereen bedanken voor het gestelde vertrouwen, het werden dankzij jullie 4 mooie boetiekjaren, en verwelkomen iedereen ook graag in een van onze andere Kringwinkels, waaronder deze in de Minderbroedersstraat 33 Tienen. Alle info vind je hier.

FAQ nalv sluiting AQ

Ik heb nog een cadeaubon van ABOUT QUEENS and their dresses en krijg deze niet opgekocht voor 30/6/23. Wat moet ik hiermee doen?

Geldige ABOUT QUEENS and their dresses cadeaubonnen kunnen na 30/6/23 en tot de datum die op de bon vermeld staat opgekocht worden in een van de andere fysieke Kringwinkels van Kringwinkel Hageland. Klik hier voor de adressesn van onze andere winkels.

Wat gebeurt er na 30/6 met de AQ collecties?

De About Queens collecties verdwijnen niet uit het aanbod van Kringwinkel Hageland. Deze stuks zullen na 30/6/23, net zoals onze andere kleding en accessoires, te koop worden aangeboden in de textielhoeken van onze andere fysieke Kringwinkels. Je vindt deze locaties hier terug. Of kijk ook eens in onze webshop www.kringshop.be of onze veilingwebsite www.uwkringding.be.

Andere vraag? Mail naar info@aboutqueens.be of bel 016765390 en vraag naar de verantwoordelijke(n) van team textiel.

pinterest youtube instagram shop auction