Menu contact
Gratis ophaling: 089 77 92 92
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Klaar voor de ZomerLeute!?

Binnenkort (komende zondag 2 juli om precies te zijn) openen de poorten van het Domein Kasteel van Leut voor het grote publiek. Je kan er naast de prachtige natuur onder meer terecht voor een eco-camping, een heerlijke maaltijd, een tentoonstelling én streekproducten. Om dat laatste in te vullen, is De Burenwinkel verkozen.
๐Ÿ’š
๐ƒ๐ž ๐๐ฎ๐ซ๐ž๐ง๐ฐ๐ข๐ง๐ค๐ž๐ฅ is een concept van Kringwinkel Maasland In de huidige Burenwinkels
(die je kan vinden te #DilsenStokkem & #Maasmechelen), kan je naast je favoriete tweedehands goederen van De Kringwinkel Maasland, ook producten vinden van lokale handelaars! Deze formule ga je vanaf zondag 2 juli ook terugvinden in de oude wijnkelders van Domein Kasteel van Leut.
Hoor je Oxfam#DeBurenwinkel , denk dan:
๐Ÿ’ชSociaal: Maatwerkbedrijf
๐ŸšฉLokaal: Producten en werknemers van hier
๐Ÿ‘Duurzaam: Slimme en eerlijke prijzen
Onze pop-upwinkel zal tijdens juli en augustus geopend zijn op:
๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐ , ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  & ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐  ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐Ÿ๐Ÿ๐ฎ๐Ÿ‘๐ŸŽ – ๐Ÿ๐Ÿ•๐ฎ.
๐ŸŽ‰Op ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ข is de officiële ๐จ๐ฉ๐ž๐ง๐ข๐ง๐ ! Tot dan?
Ps: Schrijf 27 augustus ook maar alvast in je agenda, dan is er ‘BUREN MARKT’! Een super gezellige markt met al je favoriete lokale handelaars!

instagram auction