Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Denim modeweken

Jeans Never Leaves 

Of je nu een ‘capsule closet’ hebt of niet, jeans is always happening. In de zomer en in de winter, wanneer je niet weet wat aan te doen of wanneer je die leuke night out hebtMaar je kan er meer mee dan je soms denkt. Daaorm focussen we deze modeweken op jeans.
Ook tijdens de EURODAGEN van september kan je extra veel jeans vinden in onze winkels.

Ontdek hieronder 5 trends die jouw jeansoutfit een boost geven.

1.Basic is altijd goed. 

Niet veel tijd om na te denken over je outfit? Een klassieke jeansbroek werkt altijd met een wit bovenstuk. Maakt niet uit of je voor een donkere of lichte jeans gaat. Elba van den Heuvevoegt er nog een extraatje aan toe: de sandwich trend. Match de kleur van je bovenstuk en je schoenen. Zo zorg je ervoor dat je outfit meer put together lijkt. Perfect om een basic outfit toch naar het volgende niveau te liften.  

2.Denim on denim. 

Kendall weet hoe ze denim on denim moet doen. Al raden we je wel aan om een topje onder je jeansjas te dragen. Een volledige denim outfit is dan ook weer helemaal happening.  Combineer dezelfde kleur jeansitems om een monochrome denim on denim-look te creëren.  

3.Baggy jeans

Baggy kan ook chique zijn. Kijk maar naar de Scandinavische Mathilde Djerf. Zij staat gekend om haar typische Stockholm-stijl. Hier combineert ze een losse jeansbroek met een simpele zwarte top en zwarte accessoires. Jeans is dus écht altijd en overal hip. 

 

4.DIY het ook eens

Ga je liever voor een iets meer out there-look’? Haal je DIY-materiaal boven en wordt geïnspireerd door deze outfit van Emma Chamberlain. Het is niet alleen denim op denim zoals trend 2 maar ook nog eens plaid. De leuke panelen van plaid patroon kan je makkelijk vinden in een broek of blazer. Deze kan je verknippen en op je jeansbroek en vest naaien. Je hoeft er zelfs geen moeilijk vormen uit te knippen of iets te kennen van naaien. Ga je hiermee aan de slag? Vergeet ons zeker geen foto te sturen en ons te taggen. @Kringwinkel.antwerpen 

 
 


5.Vergeet de broeken en jassen

Vergeet de typische jeansbroeken en jassen en ga voor een jeansrok. Zowel de lange als de korte jeansrokken maken momenteel hun comeback. Neem een voorbeeld aan onze eigen Kringfluencer Moenia die haar jeansrok combineert met zwarte leren botjes en bijhorende handtas. 

Ben je geïnspireerd door onze 5 jeanstrend? Vind extra veel jeansitems tijdens de Denim modeweken bij Kringwinkel van 18 tot 30 septemberEn jeans aan topprijzen tijdens de DENIM EURODAGEN van 25 tot en met 30 september.

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction