Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Onze professionele assistentie voor jouw bedrijf

Als ondernemer op zoek naar een kwalitatieve inboedelservice met ervaren mensen? Gevonden! De Kringwinkel pakt het leegruimen van je bedrijfspand grondig aan en laat het borstelschoon achter. Enkel oude elektro ophalen? Deal. IKEA, Vanden Borre en KBC zijn alvast overtuigd.

Volledige herinrichting of gedeeltelijke verhuis? Wij ruimen mee op!

Onze ruime ervaring in private boedelruiming garandeert ook een succesvolle aanpak voor jouw zaak. Bel voor gedetailleerde informatie en een offerte naar 03 217 25 10.

We zijn geen verhuisfirma. Wat we opruimen komt opnieuw in de kringloop terecht. Hetzij voor hergebruik aan een faire prijs, hetzij als grondstof na recyclage.  

Gedateerde of kapotte elektro? Wij weten er gratis weg mee

Geïnvesteerd in nieuwe elektro voor je kantoor? Of krijg je als handelaar regelmatig oude toestellen van klanten binnen? Schakel gratis onze ophaalservice in.

Ben je aangesloten bij Recupel? Vraag een AEEA-transport aan op www.recupel.be/nl/voor-professionals/ en vink rechts aan dat de ophaling wordt uitgevoerd door het hergebruikcentrum van De Kringwinkel Antwerpen. Zo verloopt de ophaling sneller en behoud je je Recupel-vergoeding.

(Nog) niet bij Recupel? Bel dan naar ons algemene nummer 03 217 25 10 om van onze ophaalservice gebruik te maken.

Tevreden klanten aan het woord 

Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking met De Kringwinkel Antwerpen een voorbeeld en inspiratiebron kan zijn voor vele andere organisaties. Alleen samen kunnen we van onze aarde een meer leefbare planeet maken, en dat is iets waar we heel trots op zijn en graag op verder bouwen!”  Julie Vermeiren, IKEA 

“We hebben veel respect voor wat De Kringwinkel Antwerpen wil bereiken en kozen bewust voor hen.”  Kristien Pollers, Vanden Borre

“Onze samenwerking met De Kringwinkel is correct en aangenaam. Het volledige traject om onze herbruikbare spullen een tweede leven te geven wordt in goede banen geleid en verloopt heel vlot. Zelfs tijdens de coronaperiode wordt er maximaal naar oplossingen gezocht zodat onze leveringen kunnen plaatsvinden, fijn! We wensen de huidige coöperatie zeker verder te zetten in 2021!” Christine Vander Schueren, KBC

 

pinterest youtube instagram auction