Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Ga je binnenkort verhuizen?

Tijdens het opruimen en inpakken kom je waarschijnlijk heel wat spullen tegen die je niet meer nodig hebt. Daar kan je andere mensen nog heel blij mee maken!

Alles wat herbruikbaar is, is welkom bij De Kringwinkel. Zo help je ook het milieu een handje én zorg je mee voor maatwerk.

Opgeruimd staat netjes

  • Gratis ophaaldienst
    Herbruikbare meubelen, kleding, huisraad en elektro halen we na afspraak gratis bij je thuis op. Reserveer lang genoeg op voorhand, zo kunnen wij nog voor je verhuis langskomen en heb jij op de grote dag een pak minder werk.
  • Geefpunten
    Kom je de weken voor je verhuis al af en toe iets tegen dat naar De Kringwinkel mag? Breng het zelf binnen bij een geefpunt aan een van onze winkels. En zorg dat je niet in de verleiding komt om andere Kringwinkelschatten mee naar huis te nemen ... Wink
  • Inboedelservice
    Een woning volledig laten leegmaken? Dan kan je terecht bij onze inboedelservice. Onze bekwame ploeg demonteert de meubels, zorgt voor een ladderlift en ontruimt van A tot Z, tot en met borstelschoon.

*Wij zijn geen verhuisfirma. Wat we opruimen komt opnieuw in de kringloop terecht. Hetzij voor hergebruik aan een faire prijs, hetzij als grondstof na recyclage.   

Opgelet! Wij doen enkel inboedelopruimingen in ons ophaalgebied: Groot Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Wommelgem, Borsbeek, Kapellen, Stabroek en Brasschaat.

pinterest youtube instagram auction