Menu
Meer over De Kringwinkel
Samenwerken met ons
Onze missie verkondigen en delen

Onze missie verkondigen en delen

Heeft u niet meteen spullen die u aan de Kringwinkel kan schenken, maar vindt u toch raakpunten in de doelstellingen van uw bedrijf of organisatie en de onze? Dan zijn er tal van mogelijkheden om dit kenbaar te maken en ons verhaal  samen mee uit te dragen!

  • Waarom geen blik achter de schermen werpen bij De Kringwinkel in uw buurt? Met plezier organiseren wij een rondleiding op maat. Hier vindt u Kringwinkels bij u in de buurt die rondleidingen organiseren.
  • Heeft u een leuk idee voor een artikel in uw magazine, blog of website met Kringwinkelmateriaal? Contacteer ons en misschien kunnen wij je verder helpen met het juiste materiaal

 

Voorbeeld uit de praktijk:

Voor hun magazine is Colora steeds op zoek naar leuke make-over ideeën. In samenwerking met hen pimpten we een oud kastje tot een echte blikvanger voor de kinderkamer. Uiteraard met een Kringwinkelkast en ecologische Coloraverf.

 
  • Wij helpen u graag ook met extra communicatiemateriaal, indien u ons verhaal wil ondersteunen  binnen of buiten uw bedrijf of organisatie. Mail ons en wij bezorgen u met veel plezier affiches of folders.  Uiteraard denken wij ook mee over communicatie op maat van uw  bedrijf om onze boodschap breed verspreid te krijgen.   
  • Voor het project Renovactive verbouwde Velux een woning op een duurzame en betaalbare manier. Zo komen de meubels in dit huis uit De Kringwinkel. Velux communiceerde hierover op hun website, nieuwsbrieven, social media, ...   
  • Wilt u gewoon op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt bij De Kringwinkel of steunt u onze specifieke ecologische en maatschappelijke rol? Word vriend van onze facebookpagina en deel onze berichten op www.facebook.com/dekringwinkel.
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction