Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
Onze ultieme tweedehands festivaltips

Festivalganger Leen kiest steevast voor De Kringwinkel om haar party outfit op punt te stellen. “Aan festivals hangt een stevig prijskaartje. De Kringwinkel biedt niet alleen een originele, maar ook een betaalbare optie om te stralen,” aldus ons model voor vandaag. Leen speurde De Kringwinkel in de Sint-Jorispoort in Antwerpen af naar fijne festivalkledij en -hebbedingen.

Wil jij ook stralen op de festivalweide? Laat je dan hieronder inspireren door Leens ultieme festivaltips en unieke Kringwinkeloutfits.

Klaar voor vertrek !

Dé gouden regel voor festivalkleding is dat comfort op de eerste plaats komt. Combineer een gemakkelijke short met een losse blouse en een paar onmisbare sneakers.

Maak deze outfit af met het bekende bouwvakkershemd, zo ben je niet alleen in fashion, maar ook gewapend tegen een frisse bries.

 

Leen van kop tot teen


BLOUSE: €3
HEMD: €4
SHORT: €4
SCHOENEN: €4

TOTAALPLAATJE: €15

Partyproof

Zorg dat je eruit springt op de weide door felle kleuren en prints te combineren. Een short met een accent onder een topje met een print, a touch of denim erbij, en je bent helemaal dansklaar! Een stijlvolle hoed geeft je outfit net dat tikkeltje extra, en is ideaal om een zonneslag te voorkomen.

Minder geluk met het weer? Dan zijn een paar rubberlaarzen onmisbaar. Bij De Kringwinkel vind je bijna altijd wel een paar degelijke caoutchouc botten.

 

Leen van kop tot teen


HOED: €4
JEANSVEST: €6
TOP: €2
SHORT: €4
LAARZEN: €4

TOTAALPLAATJE: € 20

Little Miss Sunshine

Een koddig kleedje mag niet ontbreken in je zomercollectie. Gecombineerd met een kleurrijke hoed en een paar etnische sandalen, is dit dé ideale outfit om de marktkraampjes op of naast de weide af te schuimen.

 

Leen van kop tot teen


RETRO-HOED: €13
JURK: €6
SANDALEN: €4


TOTAALPLAATJE: €23

Camping life

Colour blocking is hot ! Een knalgele jumpsuit op een felgroene regenjas, het mag nergens meer dan op de festivalweide. Nog een speels sjaaltje in je haar maakt het geheel af.

TIP
Nog kampeerbenodigdheden nodig? Denk er dan ook eens aan om die tweedehands te kopen. In het assortiment van De Kringwinkel vind je gegarandeerd heel wat kampeermateriaal om je op weg te helpen. Van tenten en opblaasbare zwembadjes tot barbecuesets en herbruikbare drinkbekers... Zo ben je helemaal klaar voor de ultieme kampeerervaring.

Leen van kop tot teen


JAS: €4
JUMPSUIT: €6
SCHOENEN: €4
SJAALTJE: €1

TOTAALPLAATJE: €15


BARBECUETANG: €2
OVEN/ BARBECUESCHAAL: €3
DRINKBEKER: €0,5

De tent in!

Tijdens onze zoektocht tikten we een opblaasbare luchtmatras in perfecte staat op de kop. Ideaal om in alle comfort even te bekomen van al dat dansen.

 

Leen van kop tot teen


BLOUSE: €4
SHORT: €4

TOTAALPLAATJE: €8


OPBLAASBARE LUCHTMATRAS: €6 

Zo, laat het festivalseizoen nu maar losbarsten.
Heel veel festivalplezier gewenst!

De Kringwinkel

 

* Leen vond alle kleren bij De Kringwinkel Sint-Jorispoort in Antwerpen.
De prijzen van kledij kunnen variëren per Kringwinkel.

Deel deze pagina:
Verwante artikels
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction