Menu
Retrodag 2024
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
Wat koop je nog voor 1 euro?

Wat koop je tegenwoordig nog voor 1 euro? Een paar snoepjes, anderhalve banaan, een half brood, drie vierde van een krant… Niet veel, zou je denken. Tot je De Kringwinkel binnenstapt. Wedden dat je na een tijdje rondsnuffelen naar huis gaat met enkele leuke eurovondsten?

Je stapt De Kringwinkel binnen, op zoek naar een leuk valentijnsgeschenkje voor je liefste. Akkoord, normaal doe je niet mee aan die veel te commerciële feestdag, maar elk excuus om nog een keer in De Kringwinkel binnen te lopen, is goed. Meteen valt je oog op een mooi vintage lederen tasje. Maar één euro? Oké, jij verdient zelf ook best iets moois. En die leuke Disney®-portemonnee? Voor nog een euro extra kan je weer een tijdje verder met je accessoires.

Wat koop je tegenwoordig nog voor 1 euro?
Maar goed, focus. Een valentijnscadeautje. Valentijn. Rood. Mooie kleur. Hé, wat een leuk rood hoedje, die fez. Als fashion statement, of toch als onderdeel van mijn carnavalsoutfit? Twijfel, twijfel … Wat? Eén euro maar? Niet twijfelen, doen! En ik neem meteen die toffe houten kapstok mee. Dan kan meneer niet klagen dat ik mijn nieuwste hoedje laat rondslingeren! Netjes aan de kapstok ermee.
Je stapt De Kringwinkel binnen, op zoek naar een leuk valentijnsgeschenkje voor je liefste.
Ach ja, je was hier voor je man. Maar je mandje is al bijna vol. Je kijkt rond en ziet nog 1001 leuke Kringdingen die vast maar een paar eurootjes kosten. Zou je man blij zijn met een mooie foto van jullie tweetjes in een romantische kaartenhouder? Eén euro? Oké, die gaat mee. En die kleurrijke chopsticks van één euro? Check. Dan kunnen we elkaar zelfgemaakte sushi in de mond proppen. Superromantisch. En in dat mooie doosje (van jawel, één euro) verstop ik dan zijn lievelingssnoep. Bingo! Dat wordt weer scoren met Valentijn.
Zeg nu nog een keer dat je voor één euro niks meer kan kopen?
Je loopt naar de kassa en schuift aan om te betalen. Je kijkt in je mand: 7 euro aan prachtige cadeautjes uit De Kringwinkel. Voor jezelf, en voor je man. Zeven keer 1 euro. Zeg nu nog een keer dat je voor één euro niks meer kan kopen?!
Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction