Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
3 Redenen om Kringoutfits te dragen

Tweedehandskleding is cool, hip en trendy. Steeds meer mensen banen zich als volleerde snuffelhonden een weg door volle rekken tweedehands kledij, op zoek naar dat ene, perfecte stuk om hun outfit te vervolledigen. En daar zijn we bij De Kringwinkel natuurlijk blij om! Vraag je je af of een Kringoutfit wel iets voor jou is? We geven je 3 goede redenen om meteen naar De Kringwinkel te spurten voor een tweedehands outfit!

Tweedehandskleding is origineel

Ken je het? Je ziet een kledingstuk hangen in een winkel en weet niet of je het nu geweldig mooi vindt, of juist helemaal niet. De enige oplossing? Passen en combineren! Doorgewinterde Kringoutfit-jagers en -dragers zullen het beamen: het gaat erom de juiste stukken te combineren tot een Kringtastische, hippe outfit. Speel met materialen, kleuren en silhouetten tot je je eigen stijl hebt ontwikkeld. Colette bijvoorbeeld combineerde een zalmroze gebreide trui met een zachtgeel gestreept hemd, een gebloemde rok, open sandalen en een rieten tas. En hopla! Ineens stond ze daar in haar sweet bohemian Kringoutfit van € 30. Zeg nu zelf: is ze niet hipper dan de hype?

Tweedehandskleding is cool, hip en trendy.
Steeds meer mensen banen zich als volleerde snuffelhonden een weg door volle rekken tweedehands kledij, op zoek naar dat ene, perfecte stuk om hun outfit te vervolledigen.

Ook onze planeet houdt van tweedehandskleding

Nog hip volk gespot: Pieter en zijn dochtertje Babette. Pieter geeft les in het derde leerjaar en werkt veel rond duurzaamheid. Vorig jaar bezocht hij samen met zijn leerlingen de Kilomeet, een nevenproject van De Kringwinkel waar je kledij per kilo en meubels per meter koopt. Zo kon hij de klas bewustmaken van hergebruik, want dat is ook belangrijk in de modewereld! Wist jij trouwens dat textiel de snelst groeiende afvalsoort ter wereld is? Nóg maar een reden om op zoek te gaan naar een tweedehands outfit: het is beter voor onze planeet.

Tweedehandskleding is lief voor je portemonnee

Truitje hier, broek daar, en doe die leuke ketting ook nog maar. Wie af en toe last heeft van winkelwoede, schrikt regelmatig aan de kassa wanneer de rekening wordt gepresenteerd. Gelukkig is winkelen in De Kringwinkel lief voor je portemonnee, zeker wat tweedehandskleding betreft. Dat bewijst de mama van Remi, die hem voor amper € 15,30 van top tot teen in een nieuwe outfit stopte, compleet met schoenen en een leuk strikje. Wie zelf kinderen heeft, weet dat Remi’s mama een slimme zet deed door tweedehands kleding te kopen. Kleine koters groeien namelijk als kool. Ze groeien zelfs zo snel dat je je soms afvraagt of hun kleding niet gewoon gekrompen is in de was. Superhandig dus dat je bij De Kringwinkel altijd kan terugvallen op rekken vol toffe tweedehandskleding, ook voor je kinderen. Je portemonnee zal je dankbaar zijn!

We geven je 3 goede redenen om meteen naar De Kringwinkel te spurten voor een tweedehands outfit!
Zo, het bewijs is geleverd: met een Kringoutfit word jij hipper dan de hype zonder een aanslag te plegen op je portemonnee of de gezondheid van onze mooie aarde. Rep je dus snel naar De Kringwinkel en geef je over aan je winkelwoede!
Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction