Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
Kringtastische creaties voor mama
In mei leggen alle vogels een ei … en zoeken de meeste lieve kindertjes en partners een leuk cadeau voor Moederdag. En die van Antwerpen? Die kunnen nu al wat inspiratie gebruiken! Wist je trouwens dat de meeste mama’s zelf geknutselde cadeaus het fijnst vinden? En al zeker als ze nuttig zijn. Zeg dus vaarwel aan parfum en chocola: ziehier drie toffe, Kringtastische creaties voor mama!

Originele klassieker: zeg het met … vetplantjes

Dé klassieker onder de moederdagcadeaus, buiten tekeningen natuurlijk? Bloemen! Een prachtige ruiker, liefst dan nog zelf geplukt, daar krijgt elke mama spontaan een glimlach van. En wat haar echt zal doen lachen? Als je dat klassieke cadeau in een nieuw kleedje steekt, met deze toffe soepterrines uit De Kringwinkel bijvoorbeeld. Het beste van al? Ze gaan véél langer mee dan een mooi boeketje, zeker als je er vetplantjes of cactussen in plant. En zo maak je ook mama’s zonder groene vingers blij.

In mei leggen alle vogels een ei … en zoeken de meeste lieve kindertjes en partners een leuk cadeau voor Moederdag.
Bron: De zuster van

Werk aan de winkel

Mag het ook iets nuttigs zijn? Dan hebben we dé oplossing gevonden voor jouw zoektocht naar het perfecte moederdagcadeau én voor de winkelfrustraties van je mama. Want geef toe, het is best vervelend om in de groente- en fruitafdeling van de supermarkt zo veel plastic zakjes te verzamelen. Zijn die zakjes in jouw supermarkt al verbannen? Reden te meer om met restjes lichte, stevige stof snel wat tasjes te maken, zoals de herbruikbare zakjes van De zuster van. Prachtig!

Heb je de bodem van de zakjes liever wat steviger? Dan biedt dit ontwerp van Les Tissus du Chien Vert uitkomst. De stofjes haal je natuurlijk bij De Kringwinkel. Mooi én nuttig? Win-win!

Handmade, met twee linkerhanden

Breekt het angstzweet je al uit als je nog maar aan een naald en draad denkt? Geen nood, leuke zakjes om groenten, fruit of andere boodschappen in te vervoeren, vind je vast en zeker in De Kringwinkel in je buurt. Maar zou het niet fijn zijn om zelfs met twee linkerhanden iets leuks voor je moeder te maken? Dan zal ze pas aangenaam verrast zijn! Naaien hoeft trouwens niet moeilijk te zijn.
Bron: Les Tissus du Chien Vert

Probeer bijvoorbeeld eens om van een mooie lap stof deze geurzakjes te maken. Daarvoor moet je gewoon een rechthoek uit de stof knippen, de stof dubbel plooien en de randen aan elkaar naaien. Stop met naaien als je nog een tweetal centimeter moet dichtnaaien, draai de lap binnenstebuiten en vul het geurzakje met gedroogde lavendel. Nog een paar steken om het gat te dichten en klaar! Handmade voor mama, zélfs met twee linkerhanden.

Zo, drie Kringtastische creaties om jouw moeder of oma mee te verrassen. Kies je toch liever een cadeautje uit? Vergeet dan niet dat je in De Kringwinkel altijd terecht kan voor leuke hebbedingetjes, ook voor Moederdag. Enneuh … als je niet kan kiezen, is er nog altijd onze cadeaubon. Tot snel?

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction