Menu contact
Gratis ophaling: 056 23 29 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringloopwinkel - Menen Markt
Magesloten
Di10:00 - 18:00
Wo10:00 - 18:00
Do10:00 - 18:00
Vr10:00 - 18:00
Za10:00 - 18:00
Zogesloten

Juli = pop-upmaand in Ring Kortrijk

Van vrijdag 30 juni tot en met zaterdag 29 juli opent De Kringloopwinkel een pop-upwinkel in Ring Kortrijk. Op de eerste verdieping, in het voormalige pand van Rituals, vind je de leukste zomeroutfits aan coole kringloopprijzen. 

Het winkelcentrum Ring Kortrijk zit in een nieuw kleedje en dat merk je vooral aan de buitenkant van het gebouw. Maar vanaf 30 juni is er ook in het winkelaanbod een opmerkelijke wijziging, ten minste toch voor de komende maand.

De Kringloopwinkel zal namelijk het aanbod van het shoppingcentrum verrijken. Nu het volle bak zomer is en de solden in aantoch zijn, mag een bezoekje aan ons pop-upwinkel niet ontbreken in je agenda. 

Ben je nog op zoek naar een luchtig kleedje, fleurig topje of coole T-shirt? Kom dan zeker langs!

Magazijnverkoop zomerkledij

Ben je op zoek naar zomerkledij tegen een spotprijs? Kom dan op woensdag 12 juli en 23 augustus naar de magazijnverkoop van De Kringloopwinkel.

Tijdens de magazijnverkoop in het centraal depot van De Kringloopwinkel vind je kledij voor volwassenen en kinderen aan zomerse ronde prijzen van 1 t.e.m. 5 euro. Je kan de kledij passen.
Mis deze buitenkans dus niet!

Wanneer? Woensdag 12 juni en 23 augustus van 12u30 tot 18u.
Waar? Warande 9 in 8501 Heule.

txt

Boek nu zelf je gratis ophaling

Wens je herbruikbare spullen te schenken aan De Kringloopwinkel? Dan kan je deze nu zelf online boeken op het tijdstip dat je het beste uitkomt. 

Onze gratis ophaaldienst komt graag je spullen aan huis ophalen. Om een afspraak te maken kan je onze planningsdienst contacteren op 056 23 29 40 en planning@deltagroep.be. Maar voortaan kan je nu ook zelf een online ophaling inplannen. Je geeft dan je naam en adres op, evenals de spullen die je wenst te laten ophalen. Ten slotte geef je ook aan welk tijdstip je het beste schikt.

Wat kan je schenken?

Wij gaan op zoek naar ‘n nieuw lief voor je oud gerief. Dat nieuw lief wil ook betalen voor je tweedehandsspullen, weliswaar als deze nog in goede staat verkeren. Lees dus zeker eerst wat je kan schenken en in welke staat je spullen dienen te verkeren.

Ontdek de workshops upcycling van RecupHub

Spullen langer laten meegaan kan op vele manieren. Door ze te herstellen bijvoorbeeld, maar ook door de kwaliteit ervan te verbeteren of ze een andere functie te geven. Al deze mogelijkheden komen aan bod tijdens de workshops van RecupHub, het initiatief voor levensduurverlenging van spullen van De Kringloopwinkel. Ontdek het overzicht van onze workshops, Repair Cafés, lezingen… en schrijf je in.

Opgelet: niet meer ruilen vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari kan je niet langer kledij ruilen. We voeren deze maatregelen in omwille van organisatorische redenen.

Kledij was de enige productgroep die je nog kon ruilen. Vanaf 2023 is dit dus niet langer mogelijk en kan je geen gekochte goederen meer ruilen. Andere kringloopcentra hanteren hetzelfde principe.

We raden dus ten stelligste aan de kledingstukken eerst te passen alvorens ze te kopen. Je vindt pashokjes in al onze winkels met kledij en textiel.

Gratis ophalingen

Ook tijdens de zomermaanden kan je een gratis ophaling aanragen. Heb je herbruikbare spullen die je wilt schenken? Contacteer ons op 056 23 29 40. Een voorbereid M/V is er twee waard: lees eerst even welke informatie we van je nodig hebben. 

Bereikbaarheid
Aanbod
Diensten
  • "Ik ben nogal nieuwsgierig en hier kan ik telkens opnieuw iets nieuws maken."Rudi
    Lees meer
  • "Ik geef om De Kringwinkel omdat deze mij laat zien dat alles op zijn eigen manier waardevol en bijzonder kan zijn."Jenny
    Lees meer
  • "Hier waarderen ze mijn creativiteit."Gül
    Lees meer
Deze winkel maakt deel uit van De Kringloopwinkel
Over ons
In deze winkel ben je welkom met je spullen!
Meer info
youtube instagram