Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Late Night Shopping Tienen
Meer over deze Kringwinkel

www.kringshop.be, uw Kringwinkel online

Kringwinkel Hageland richtte in 2016 als eerste Kringwinkel in Vlaanderen een webshop op, een primeur! Dit met de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de koepel van milieuondernemers in de sociale economie, KOMOSIE.

Jaren later is www.kringshop.be uitgegroeid tot een multi-webshop waar meerdere Kringwinkel centra in Vlaanderen, waaronder Kringwinkel Hageland, hun tweedehands gerief te koop op aanbieden en onze nieuwe koepel HERW!N de webshop ondersteunt.

In de webshop, www.kringshop.be, vind je een uitgebreid aanbod van leuke tweedehands boeken, tweedehands kleding, tweedehands speelgoed, tweedehands huisraad en zelfs tweedehands elektro en fietsen.
www.kringshop.be, de webshop van De Kringwinkel Hageland (foto: Comillfo)

Online Kringwinkel: zelfde aanbod, zelfde prijs

In de webshop, www.kringshop.be, vind je een uitgebreid aanbod tweedehands boeken, tweedehands kleding, tweedehands speelgoed, tweedehands huisraad en zelfs tweedehands elektro en fietsen.

Het productaanbod wordt dagelijks up-to-date gehouden, er verschijnen continu nieuwe dingen. Het loont, net als in onze fysieke winkels, dus de moeite om regelmatig terug te komen! Ook de prijzen blijven net als in real life laag. Extra verzendingskosten worden wel aangerekend. Check de pagina verzendkosten voor de juiste tarieven. Je kan de spulletjes ook ophalen in een van de geselecteerde afhaalpunten van de deelnemende Kringwinkel centra. Ben je op zoek naar een elektro wisselstuk? Dat kan je ook laten weten via de website kringshop.be.

24 op 24, 7 op 7 bij Kringwinkel Hageland

Kringwinkel Hageland kiest er voor om haar tweedehands producten via verschillende kanalen te verkopen. Waar de ene koper vandaag liever snuistert in onze fysieke winkels, zal de andere zijn of haar favoriete spullen liever online kopen.

Is de dichtstbijzijnde Kringwinkel te ver of koop jij inderdaad liever online? Dan is onze webshop www.kringshop.be zeker iets voor jou! Onze Kringwinkel webshop is namelijk 24u op 24, 7 dagen op 7 open en verzendt de tweedehands spullen over heel België en verder. Bij verzending worden er eventueel kosten verrekend. Je bestelling afhalen is steeds gratis. Je kan jouw bestelling makkelijk afhalen in 3 van onze Kringwinkels te Aarschot, Diest of Tienen (dus geen afhaling mogelijk in Landen, Tremelo of Tielt-Winge). Meer info via www.kringshop.be.

Elektro, fiets wisselstukken

Kringwinkel Hageland gaat steeds voor maximaal hergebruik. Daarom voegden we ook een elektro en fietsen wisselstukken centrale toe aan onze webshop. Hierin vind je onderdelen zoals vaatwas bestekmandjes, koelkast leggers, diepvries lades, wasmachine filters, droogkast voetjes of fiets remonderdelen.

Ben jij dus op zoek naar deze of andere specifieke elektro of fiets wisselstukken? Ook die kan je via kringshop.be aanvragen. Onze elektro en fietsherstellers kijken nadien onmiddellijk na wat zij voor jou kunnen betekenen en nemen contact met jou op. Jij kan onze wisselstukken centrale ook altijd rechtstreeks contacteren via 016765514 of wisselstukken@kringwinkelhageland.be.

Met een gerust hart shoppen in De Kringwinkel

Niet gewend om tweedehands spulletjes te kopen? Dan kunnen we je alvast geruststellen: alle voorwerpen die bij ons in de Kringwinkel binnenkomen worden eerst aan een grondige controle en kwaliteitscheck onderworpen, waarna ze worden schoongemaakt en geprijsd. Tweedehands elektronica wordt zelfs door ons team 'elektro en fietsen' gerepareerd, waardoor wij op al onze elektrische apparaten en fietsen 12 maanden garantie kunnen geven.

Geen redenen om niet te shoppen bij de Kringwinkel dus. Tot binnenkort, op www.kringshop.be!

pinterest youtube instagram shop auction