Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Extra services Kringwinkel Hageland

Kringwinkel Hageland biedt vanaf 2023 in de ruime regio Aarschot, Diest, Tienen, Landen, Tremelo ook een aantal extra diensten aan. Op zoek naar een elektro hersteldienst of inboedelservice? Dan ben je bij Kringwinkel Hageland vanaf nu ook op het juiste adres!

Elektro hersteldienst

Heb je een wasmachine, droogkast, vaatwasmachine, diepvriezer of koelkast in huis die stuk is en die je nog graag hersteld had gezien? Contacteer dan de elektro hersteldienst van Kringwinkel Hageland, ook als je het toestel niet kocht bij Kringwinkel Hageland. Met deze extra hersteldienst, hopen we samen met jou nog meer elektro te redden van de afvalberg. Meer info ivm onze elektro hersteldienst? Klik hier.

Inboedelservice

Kringwinkel Hageland haalt al meer dan 25 jaar gratis goederen op aan huis. Bij een gratis ophaling vragen we dat de herbruikbare goederen die je wilt schenken, ingepakt plus (waar nodig) gedemonteerd, klaarstaan op het gelijkvloers. Lukt het je niet om dit zelf te doen of is de hoeveelheid die je wilt schenken groot of moet er zelfs een ganse woning leeggemaakt worden? Dan kan je ook beroep doen op de (betalende) inboedelservice van Kringwinkel Hageland. Meer info ivm onze inboedelservice vind je hier.

pinterest youtube instagram shop auction