Menu contact
Gratis ophaling: 059 50 90 97
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

MEER DAN ZOMAAR EEN TWEEDEHANDSWINKEL

Kringwinkel is meer dan zomaar een tweedehandswinkel: milieu- & sociale tewerkstelling staan voor ons centraal.

KRINGWINKEL KUST

Kringwinkel Kust is uitgegroeid tot een volwaardig tewerkstellingsinitiatief met 6 Kringwinkels en een logistiek centrum. Al meer dan 25 jaar zorgen we ervoor dat bruikbare en waardevolle goederen niet op de afvalberg belanden. De brede waaier aan taken, eigen aan Kringwinkel, stelt ons in staat werk te bieden in functie van de competenties van de mensen. Begeleiding op de werkvloer, arbeid op maat en vorming staan centraal in onze werking.

MAATWERKBEDRIJF

Kringwinkel Kust geeft werk aan mensen die moeilijk aan een job geraken omdat ze kortgeschoold zijn, langdurig werkloos, kampen met een psycho-sociale problematiek. De Kringwinkel Kust is sedert 2015 een maatwerkbedrijf (vroeger sociale werkplaats) met verschillende projecten. Wil je weten wat een maatwerkbedrijf precies is? Lees meer over maatwerkbedrijf.

VZW

Als vzw worden de inkomsten uit de verkoop vooral gebruikt voor het behoud en de creatie van arbeidsplaatsen voor mensen die weinig kansen hebben op de arbeidsmarkt. Wat je uitgeeft in een Kringwinkel wordt dus integraal gebruikt voor een goed doel.