Menu contact
Gratis ophaling: 059 50 90 97
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

SAMENWERKEN

Samen met externe organisaties, zowel sociaal, culturele als institutionele partners, dragen wij graag bij aan lokale duurzame initiatieven. Deze samenwerking kan verschillende vormen aannemen: educatief, sensibiliserend, uitlenen van materialen, logistieke ondersteuning,...

BLIK ACHTER DE SCHERMEN

Maak kennis met de werking en doelstellingen van De Kringwinkel Kust op een interactieve manier. Op maat worden er rondleidingen en voordrachten georganiseerd voor je klas of vereniging. Voor kinderen kan dit ook op een speelse & ludieke wijze aan de hand van een educatieve spel. Klik hier voor het aanvraagformulier voor een rondleiding.

UITLEENDIENST

Niet alles hoeft steeds nieuw te zijn bij het organiseren van een evenement. De Kringwinkel bouwt samen met u graag een positief imago op rond het hergebruik van goederen. Enkele voorbeelden: backstage verzorgen, lounge ruimte inrichten, decoratie/attributen voorzien, … Naast onze uitleendienst kunt u ook beroep doen op een bredere logistieke ondersteuning. Klik hier voor het aanvraagformulier om goederen te ontlenen.

INFO- EN VERKOOPSTAND

U kunt ons vaak terug vinden op verscheidene evenementen, beurzen, rommelmarkten,… Lijkt een info- of verkoopstand van De Kringwinkel voor u interessant? Laat het ons weten via ons formulier voor info- en verkoopstand en klik hier.

ANDERE VORM VAN SAMENWERKING

Heeft u een ander voorstel qua samenwerking binnen dit breed maatschappelijk perspectief? Gelieve ons tijdig te contacteren: 059/509097 of info@kringwinkelkust.be

instagram