Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Geef je mening en win
Meer over deze Kringwinkel
Kringwinkel 't rad

De kracht van Opnieuw geluk

Kringwinkel is een pionier in circulaire economie en sociale tewerkstelling. Een frisse stijl en toekomstvisie maakt Kringwinkel helemaal futureproof. 

De slogan ‘Opnieuw geluk’ verwijst naar het geluk van het opnieuw gebruiken. Want de wereld heeft nood aan minder nieuwe spullen. Opnieuw gebruiken. Opnieuw dragen. Opnieuw lezen, luisteren en van genieten. Het enige nieuwe dat Kringwinkel aanbiedt, is een nieuwe toekomst, voor voorwerpen en voor mensen. Dat is de kracht van opnieuw geluk.

Ons manifest in een kleurrijke video

In een flitsende slam poetry vertellen we ons manifest. Want: wat als we op een dag alles zouden hergebruiken?Ontdek hier de kracht van Opnieuw… Natuurlijk komen alle spullen die je ziet in de video ook effectief uit de Kringwinkel!

Winkelplezier

8 winkels

Kringwinkel ’t rad is een maatwerkbedrijf met logistiek centrum in Oostkamp en 8 winkels: in Beernem, Brugge centrum, Zeebrugge, Blankenberge, Zedelgem, Sint-Andries, Sint-Kruis en Oostkamp.

Online kringwinkelen

24/7 shoppen? Laat je verrassen door ons ruim aanbod decoratie, vintage, meubelen, brocante, collector’s items … op onze veilingwebsite uwkringding.be

Geefplezier

Heb je hebruikbare spulllen en wil je die aan de Kringwinkel geven? Breng ze naar het geefpunt in één van onze winkels of ons logistiek centrum.

Gratis thuisophaling 

Wij komen ook met plezier herbruikbare spullen bij je thuis ophalen. Dat doen we bovendien helemaal gratis. Maak meteen een afspraak op een datum die voor je past. Wij regelen de rest. 

Ontdek onze Kringwinkels
Fortstraat 9a
8730 Beernem
Ambachtstraat 5
8370 Blankenberge
Terluchtestraat 38
8020 Oostkamp
Eiermarkt 7
8000 Brugge
Dirk Martensstraat 15
8200 Brugge Sint-Andries
Maalse Steenweg 104
8310 Brugge Sint-Kruis
Vismijnstraat 111
8380 Zeebrugge
Torhoutsesteenweg 236 b
8210 Zedelgem
instagram auction