Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Geef je mening en win
Meer over deze Kringwinkel

Kwaliteitscertificaat Qfor WSE

Met veel trots pakken we uit met het kwaliteitscertifcaat Qfor WSE, het kwaliteitsbewijs bij uitstek voor dienstverleners actief in het kader van sociale economie.
Het bedrijf Certup heeft Kringwinkel 't rad grondig doorgelicht op 3 categorieën kwaliteitsvoorwaarden: dienstverlening aan klanten, HR-beheer en financieel beheer. En we kregen een positief rapport!

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Bovendien behaalden we opnieuw het jaarcertificaat van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). Enkele jaren geleden engageerden we ons om een individueel actieplan te realiseren rond thema's als maatschappelijk engagement, duurzame logistiek en mobiliteit, risicobeheersing, mensvriendelijk ondernemen ... Zo proberen we ons steentje bij te dragen aan de realisatie van de 17 duurzaamheidsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties.

Toekomst

Beide kwaliteitslabels zijn een bekroning voor het werk van al onze teams en medewerkers en het resultaat draagt bij aan de kwaliteit en professionalisering van ons maatwerkbedrijf.
Dit is uiteraard geen eindpunt. Ook in de toekomst kijken we verder hoe we onze dienstverlening en processen kunnen verbeteren.

instagram auction