Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Geef je mening en win
Meer over deze Kringwinkel
Iedereen die iets koopt bij of schenkt aan Kringwinkel draagt meteen bij aan de tewerkstelling van mensen met net dat tikje minder geluk op de gewone arbeidsmarkt. Zij registreren, sorteren en controleren alle spullen die jij ons schenkt en maken ze daarna winkelklaar. 

Wat is sociale tewerkstelling?

Sociale tewerkstelling werd in het leven geroepen voor mensen die om uiteenlopende redenen moeilijk werk vinden op de reguliere arbeidsmarkt. De redenen hiervoor zijn heel uiteenlopend: een langdurige ziekte, onvoldoende Nederlands spreken, armoede, een laag zelfbeeld, …

Kringwinkel geeft hen een job op maat en de kans om werkervaring op te doen. Zo kunnen ze niet alleen genieten van een regelmatig inkomen, maar ook van sociale contacten én krijgen ze de kans om hun talenten te ontwikkelen. Indien nodig leren we onze medewerkers de technische, sociale en taalkundige vaardigheden die nodig zijn voor het uitvoeren van hun job. Daardoor maken ze meer kans om door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

 

Maak kennis met onze medewerkers

Onze medewerkers zijn fier op hun job. En terecht! Want stuk voor stuk staan ze mee aan het roer van de circulaire economie. En elk heeft zijn eigen straf verhaal te vertellen.

Op ons YouTube-kanaal maak je kennis met Toby, Safi, Hasije, Magomed en Timothy.

Benieuwd naar meer? Kom gewoon eens langs en maak kennis met onze medewerkers. 

instagram auction