Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Woning leegmaken

Kringwinkel Stroom biedt ook een inboedelservice. Wat betekent dit concreet ? Wij kunnen zorgen voor de volledige ontruiming van een woning, van kelder tot zolder. Wij demonteren, verpakken, ontruimen en waar nodig wordt er gezorgd voor parkeerborden en een ladderlift. De woning wordt bezemschoon opgeleverd, klaar voor verkoop, verhuur of renovatie.

Wat zeggen onze klanten?

"Een fijn, empatisch team, vriendelijk en professioneel. Echt klasse. Ik ben onwaarschijnlijk tevreden. De bewoner van het huis, mijn papa, is aan zijn laatste moeilijke reis bezig. Geen al te beste periode dus, en de manier waarop jullie te werk gingen, dat is zalf op mijn ziel. 1000x dank. Ann J."

"Wij waren heel erg tevreden van jullie service , jullie personeelsleden hebben heel hard gewerkt , want het was wel een zware klus om alle bijgebouwen van het huis leeg te maken , alles is netjes opgeruimd... Daarom een dikke proficiat aan iedereen die hieraan meegewerkt heeft. Martine en André V."

Hoe werken wij?

Duidelijke afspraken Een verantwoordelijke komt een inventaris opmaken en geeft een prijsvoorstel voor het leeghalen van de woning. Ga je akkoord, dan wordt een planning afgesproken.

Eerlijk voorstel

Let wel : het moet gaan over een inboedel, dus niet uitsluitend over afval of niet-bruikbare goederen.

Inboedelservice Aalst laat de woning bezemschoon achter.
Gratis offerte voor het leegmaken van een woning of appartement.

Tewerkstelling, milieuzorg, hulpverlening

Door een beroep te doen op onze dienstverlening ondersteun je de tewerkstelling van mensen met verminderde kansen, hulpverlening (wij verkopen de goederen aan lage prijzen in de winkel en mensen die het financieel moeilijk hebben krijgen kortingen). Bovendien verklein je de afvalberg door herbruikbare goederen een tweede leven te geven.

Vraag vrijblijvend een voorstel !

Voor een vrijblijvend voorstel kan je mailen of telefonisch contact opnemen op 053/78 61 73. Gaat het niet over een volledige inboedel maar enkel een ophaling van herbruikbare goederen, dan blijft dit uiteraard gratis !

instagram