Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

 Zelf brengen 

Dit is de snelste manier om je herbruikbare spullen aan de Kringwinkel te schenken. In elk van onze winkels is er een geefpunt voorzien. Klik hier om te weten wat we wel of niet aanvaarden.

PRAKTISCHE TIPS OM HET BRENGEN VAN GOEDEREN VLOT TE LATEN VERLOPEN

  • Grote meubelstukken (zetels, kasten, bureaus, ..) breng je best naar het centraal magazijn in Aalst (Tragel 5). Gezien de beperkte stockageruimte is dit niet mogelijk in Lede, Erpe-Mere en Sint-Lievens-Houtem.
  • Zorg dat de spullen die je wil afgeven in een zak of doos zitten die je niet terug mee naar huis wil nemen.
  • Sorteer in de mate van het mogelijk reeds op voorhand per product (per zak of doos steek je bv huisraad, boeken apart)

Bij afgifte wordt gevraagd naar je postcode, zo weten we uit welke gemeenten onze brengers afkomstig zijn. 

Ook wordt gekeken naar de herbruikbaarheid van wat je geeft. Wie tweedehands koopt, heeft ook graag degelijke producten. Stel jezelf eerst even de vraag "Wil iemand dit nog gebruiken?".

Hou er ook rekening mee dat door gebrek aan voldoende opgeleid personeel en stockageruimte wij spijtig genoeg geen herstellingen kunnen doen aan binnengebrachte goederen.

Twijfel je of iets herbruikbaar is of waar je terecht kan? We zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar op 053 78 61 73 of via mail.

instagram