Menu contact
Gratis ophaling: 053 78 61 73
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
Kringwinkel Stroom - Lede
Magesloten
Di10:00 - 17:30
Wo10:00 - 17:30
Do10:00 - 17:30
Vr10:00 - 17:30
Za10:00 - 17:30
Zogesloten

Voor de inrichting van deze winkel werden geen kant en klare materialen gebruikt maar wel alledaagse spullen op een originele manier. De deuren van de pashokjes zijn geweven van riemen en aan de muren hangen oude landkaarten, spelborden en houten lepels.  Een unieke look met materialen die anders op het afval belanden. 

Niet alleen de inrichting maar ook het ruime aanbod kledij en accessoires zijn een bezoekje meer dan de moeite waard. Je kan eveneens rondneuzen tussen boeken, decoratie, kleine meubelstukken en tweedehandsfietsen.

BRENGEN VAN GOEDEREN>>

  • Herbruikbare goederen kan je afgeven via het onthaal aan de achterzijde van de winkel (Molenbergstraat) tijdens de openingsuren. Update september 2022: wegens ingrijpende werken in de Molenbergstraat is het geefpunt momenteel moeilijk bereikbaar. Kleine spullen kan je afgeven via de winkel (ingang Hoogstraat). Voor grotere stukken rij je best naar de Kringwinkel Erpe-Mere (Oudenaardse steenweg 285).
Bereikbaarheid
Aanbod
Diensten
  • "Ik ben nogal nieuwsgierig en hier kan ik telkens opnieuw iets nieuws maken."Rudi
    Lees meer
  • "Ik geef om De Kringwinkel omdat deze mij laat zien dat alles op zijn eigen manier waardevol en bijzonder kan zijn."Jenny
    Lees meer
  • "Hier waarderen ze mijn creativiteit."Gül
    Lees meer
Deze winkel maakt deel uit van Kringwinkel Stroom
Over ons
In deze winkel ben je welkom met je spullen!
Meer info
instagram