Menu contact
Gratis ophaling: 054 32 05 00
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

De uitleendienst voor herbruikbare bekers

Wens je als verenigingen een activiteit te organiseren waarbij je aandacht hebt voor duurzaamheid en milieu? Dan kun je bij De Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen terecht voor het ontlenen van herbruikbare bekers. In samenwerking met IVLA werd deze uitleendienst opgericht en werden 15.000 herbruikbare bekers ter beschikking gesteld.

Indien je als verenigingen en/of stadsdienst actief bent binnen het gebied van IVLA (Lierde, Oudenaarde, Ronse, Wortegem-Petegem, Maarkedal, Kruisem, Horebeke, Brakel en Zwalm) dan kun je deze herbruikbare bekers ontlenen aan een bedrag van 0,08 euro/beker. Dit bedrag omvat de huur, afwassen en drogen van de bekers.  De bekers worden in makkelijk hanteerbare bakken ter beschikking gesteld. Belangrijk is dat je op jouw evenement een inwisselsysteem voorziet (bv. via een kleine waarborg) om bezoekers aan te sporen de bekers terug in te leveren. Op aanvraag kunnen de bekers ook buiten het werkingsgebied van IVLA ontleend worden.

Wens je bekers te ontlenen of had je graag meer informatie? Neem dan contact op met projectverantwoordelijke Maarten. Dit kan telefonisch via 0491/15.86.31 of via mail op herbruikbarebekers@kwzov.be

Iedere activiteit in onze regio kan dankzij jou duurzaam en milieuvriendelijk georganiseerd worden! Succes!

instagram auction