Menu contact
Gratis ophaling: 054 32 05 00
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Zandstralen van meubelen

Geef je eigen meubelen of je tweedehands aangekochte meubelen een nieuwe look! Maak donkere meubelen lichter en ga voor een natuurlijke uitstraling van je interieur. Gegarandeerd succes!

Hoe en wat stralen we?

Jullie hebben de keuze! Zowel meubelen die te koop staan in één van onze winkelvestigingen als eigen meubelen kunnen behandeld worden. In beide gevallen kijkt ons gespecialiseerd personeel na of het meubel in aanmerking komt om te stralen want niet alle houtsoorten laten toe om op die manier behandeld te worden (vb. een gelamineerde vezelplaat, fineer of zeer zachte houtsoorten,..). Ook geverfde meubelen komen niet in aanmerking om gestraald te worden (verf is veel moeilijker te verwijderen en geeft niet steeds het gewenste resultaat).

In deze gevallen is het veelal onmogelijk om het meubel te stralen zonder het te beschadigen of worden de nerven van het hout veel dieper uitgehaald waardoor het resultaat vaak onherroepelijk tegenvalt.

Vervolgens wordt er een prijsofferte opgemaakt. Wij gaan immers pas over tot het stralen als de klant akkoord met de prijsofferte.

Om onze meubelen te stralen maken wij gebruik van de korrel ‘Garnet’. We kozen voor deze korrel omwille van zijn toepassing maar vooral met het oog op milieu. Garnet is een korrel die vaak gebruikt wordt voor het verwijderen van lakken en vuil van hout. Het is een natuurlijk voorkomend mineraal en behoort tot de groep van de garnet gesteenten. Garnet veroorzaakt geen gevaar voor gezondheid en mileu. Het is chemisch inert en bevat geen vrij kwarts.

Wens je hierover bijkomende info? Neem telefonisch contact op het nummer 054 32 05 00 of vraag info in één van onze winkelvestigingen. Onze winkelmedewerkers helpen u graag hierbij verder!

instagram auction