Menu contact
Gratis ophaling: 054 32 05 00
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Onze geefpunten

In alle winkels van Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen bevinden zich geefpunten waar je herbruikbare spullen kan afgeven.

Tijdens de openingsuren staan onze medewerkers klaar om de goederen met zorg te ontvangen.

Zowel kleine goederen als meubelen kunnen dagelijks afgegeven worden. Gaat het om grote hoeveelheden goederen graag een telefoontje naar onze ophaaldienst (tel. 054 32 05 00) zodat de vestigingsverantwoordelijke zich hierop kan organiseren. 


De geverskaart

Wist je dat je bji de afgifte van herbruikbare goederen hiervoor beloond wordt? Bij iedere afgifte ontvang je een stempel op jouw geefkaart! Een volle geverskaart geeft recht op 10% korting op een aankoop in één van onze winkelvestigingen. 

Nog geen geefkaart? Vraag er naar aan onze medewerkers aan het geefpunt. Heb je andere vragen of bijkomende info nodig? Ook hiervoor kan je bij hen terecht. 

Onze medewerkers aan het geefpunt staan steeds klaar om je te helpen bij het lossen van deze goederen. Soms kan het echter druk zijn aan onze geefpunten en hier rekenen we op je begrip om eventuele wachttijden te respecteren en de goederen niet zomaar achter te laten. Zorg er ook voor dat je bij het afgeven van goederen deze goederen gemakkelijk kunnen aangenomen worden, in dozen, zakken, ... Onze medewerkers zijn je hiervoor zeer dankbaar! 

instagram auction