Menu Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Alles moet weg en je weet dat de kaboutertjes het niet voor jou zullen doen? Geen nood! Onze inboedelservice steekt graag een handje toe. Ons team helpt mee met de ontruiming van jouw bedrijf, vereniging, woning, appartement of vakantieverblijf.
We komen een kijkje nemen, laten jou weten wat nog herbruikbaar is en maken een offerte voor onze service.
 
Met Kringwinkel West hebben we een samenwerking met de maatwerkbedrijven InterWest en Westlandia om onze inboedelservice te realiseren. Kiezen voor onze inboedelservice betekent kiezen voor duurzaamheid en sociale lokale tewerkstelling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Contacteer ons via info@kringwinkelwest.be of bel ons op het nummer 078/15.50.05. Kies optie 1.

Tijdens een gratis kijkbezoek  (30 à 45 min) komt een medewerker een inventaris (en foto’s) maken van alles wat je wil laten weghalen. Wij schatten hoeveel tijd en mankracht de planning, opruiming en ophaling van herbruikbare spullen in het pand zullen kosten. Indien nodig regelen we de parkeerborden, ladderlift enz. Op basis daarvan maken we een vrijblijvende offerte.

Akkoord met de offerte? Dan spreken we een datum af voor de ontruiming. 

Wij verzorgen enkel inboedelservice in ons ophaalgebied: Nieuwpoort, Koksijde, De Panne, Veurne, Alveringem, Lo-Reninge, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Mesen, Vleteren en Heuvelland.

youtube instagram auction