Menu contact
Gratis ophaling: 09 227 25 64
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Vrijwilligers met hart en ziel voor Open Plaats

Open Plaats is ontstaan vanuit de actieve parochiale vrijwilligerswerking van de Brugse Poort. Talloze vrijwilligers hebben onze werking mee helpen uitbouwen tot de organisatie die we nu zijn.

Ook vandaag spelen vrijwilligers een belangrijke rol in Open Plaats.

Uitwisseling

In alle afdelingen van De Kringwinkel Open Plaats zijn vrijwillige medewerkers aan de slag. Dat is een bewuste keuze. Ze werken samen met doelgroepmedewerkers en werkbegeleiders. Dit zorgt voor een boeiende uitwisseling tussen verschillende leeftijden en culturele achtergronden.

"Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor nieuwe kansen. Dat creëert een unieke sfeer, dat voel je!"

Ook de Sociale Dienst Open Plaats wordt voor een groot deel gedragen door tientallen vrijwilligers. Zij zetten zich in voor onthaal, hulpverlening en voedselbedeling.

Word vrijwilliger

Wil jij je ook graag engageren om onze sociale en ecologische doelstellingen mee te realiseren? Dan willen we graag met jou kennismaken!

We ontdekken graag wat je kan en waar je interesses liggen, zodat we de juiste persoon op de juiste plaats een zinvolle taak kunnen aanbieden. Als vrijwilliger ben je een inspiratie voor onze werking en een belangrijke ambassadeur van onze organisatie.

Elke 12 weken organiseren we een infomoment voor nieuwe vrijwilligers. Je leert dan onze organisatie kennen en we lichten onze missie en visie toe. We vinden het erg belangrijk dat vrijwilligers onze missie onderschrijven en mee uitdragen in hun engagement.

Interesse?

Neem contact op met Joyce via 0490 56 86 06 of joyce.vermeiren@openplaats.be of bekijk eerst onze vacatures

We vinden het erg belangrijk dat vrijwilligers onze missie onderschrijven en mee uitdragen in hun engagement.
instagram