Menu contact
Gratis ophaling: 09 224 07 15
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Geefpunten op slipperafstand: altijd een Kringwinkelgeefpunt in jouw buurt!  

Met ons nieuwste initiatief “geefpunten op slipperafstand” bouwen we een netwerk uit van onbemande Kringwinkelgeefpunten verspreid over de stad Gent, op de locaties van verschillende partners.  

Wat zijn geefpunten op slipperafstand?  

Het zijn speciaal ontworpen geefkasten waar je doorheen de dag kleine spullen kan achterlaten die je niet langer nodig hebt. Of het nu gaat om boeken, kleding, elektrotoestellen of huisraad, dankzij de geefkast kan jij spullen aan de Kringwinkel schenken in je eigen buurt.  

De geefpunten zijn strategisch verspreid over de stad Gent zodat jij altijd een geefpunt binnen handbereik hebt. Je kan de geefkasten steeds vinden in de binnenruimtes bij onze partners, tijdens de openingsuren.  

Opgelet: grote voorwerpen zoals meubels, grote en middelgrote elektrotoestellen kunnen niet geschonken worden via de geefkast, maar blijven welkom in 1 van onze bemande geefpunten

Kringwinkelgeefpunt op slipperafstand

Wat betekent dit voor jou?  

Dit betekent dat jij op je gemak en op weg naar jouw bestemming een steentje bij kan dragen aan een circulaire economie. Door herbruikbare spullen een tweede leven te geven, bied jij Gentenaren een meer duurzame toekomst.  

Kringwinkelgeefpunt op slipperafstand

Waar kan je geefpunten op slipperafstand vinden?  

Er zijn vandaag al meerdere plekken waar je herbruikbare spullen in een geefkast bij onze partners kan achterlaten! 

Je vindt onze externe geefpunten terug bij:    

 

De komende jaren blijven wij dit netwerk verder uitbouwen waardoor je het aantal externe geefpunten aanzienlijk zal zien groeien.   

Heb jij een geschikte plek voor een geefpunt in gedachten?

Laat het ons dan weten via egon.heyvaert@ateljeevzw.be!  

Kringwinkelgeefpunt op slipperafstand

Met dank aan onze partners

We danken al onze partners die deelnemen aan dit project of ons in enige vorm ondersteunen. Hun engagement maakt mogelijk dat we Gent samen kunnen gidsen tot een meer duurzame stad.    

Dit project wordt gerealiseerd met de steun van het ING-fonds voor een meer circulaire economie, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.  

 
youtube instagram auction