Menu contact
Gratis ophaling: 09 224 07 15
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Meer dan een zomaar een tweedehandswinkel

Kringwinkel Ateljee is een van de vele tewerkstellingsprojecten van maatwerkbedrijf Ateljee vzw. Onze organisatie bestaat reeds meer dan 30 jaar en groeide uit een van de grootste maatwerkbedrijven in Vlaanderen. Sociale tewerkstelling, hulpverlening en milieuzorg staan centraal in onze missie.

Ontdek alles over Ateljee vzw en onze tewerkstellingsprojecten op www.ateljeevzw.be

Kringwinkel Ateljee

Kringwinkel Ateljee heeft 9 Kringwinkels, verspreid over Gent, Evergem, Deinze en Nazareth. Het project zorgt voor heel wat sociale tewerkstelling in ondersteunende diensten:

  • Dispatch en vervoer: leveringen en ophalingen van goederen
  • Textielsorteercentrum: sorteren en prijzen van alle textiel voor verkoop
  • Fietsherstelwerkplaats: herstellen van fietsen voor verkoop
  • Elektroherstelwerkplaats: herstellen van elektrische toestellen voor verkoop

Kwaliteit en prijsbeleid

Iedereen is welkom bij Kringwinkel: studenten, snuisteraars, iedereen die op zoek is naar originele spullen, mensen die bewust tweedehands kopen om de afvalberg te verkleinen en het milieu te sparen, budgetkopers ... Elk van hen zal zijn of haar gading vinden in ons aanbod.

Prijsbeleid

We houden de prijzen zo laag mogelijk. Voor een eetkamer, salon, huisraad, kledij... vind je bij ons je gading voor een klein prijsje. We krijgen soms ook heel waardevolle spullen. We taxeren die op waarde en verkopen ze aan een eerlijke prijs.

Dankzij de verkoop in Kringwinkels zijn we in staat om onze tewerkstellingsprojecten in stand te houden, de sociale tewerkstelling te realiseren en de hulpverlening te handhaven. Hulpverlening realiseren we niet alleen via de kortingen in de winkels. Zo kunnen mensen die het financieel moeilijk hebben ook genieten van sociale tarieven in onze sociale restaurants. Voor meer info: www.het-restaurant.be.

Dankzij de verkoop in De Kringwinkels zijn we in staat om onze tewerkstellingsprojecten in stand te houden.

Kwaliteit

We verkopen alleen maar goederen die aan de wettelijke normen voldoen en goed zijn van kwaliteit. Op elektrotoestellen bieden we de wettelijke garantie. Een garantie die je trouwens niet geniet als je van een particulier een toestel koopt. Via opleidingen en begeleiding streven we eveneens naar een maximale kwaliteit van de dienstverlening.

youtube instagram auction