Menu contact
Gratis ophaling: 03 313 49 66
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Over ons

Wie zijn wij?

Bij Kringwinkel De Cirkel verkopen we een heel gamma aan tweedehandsspullen. Van textiel over huisraad tot electro of meubels, van de grootste tot de kleinste spullen, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in onze winkels.

Dit alle dan zij onze talloze, genereuze gevers! Heb je thuis ook spullen die stof staan te vergaren, maar nog perfect in orde zijn? Breng ze gerust binnen in een van onze winkels in Brecht, Wuustwezel, Schilde of Zandhoven.

Maar bij De Cirkel doen we zoveel meer dan spullen een tweede leven geven. We stellen mensen te werk die op de reguliere arbeidsmarkt moeilijk terecht kunnen, we zorgen voor gepaste begeleiding en geven hen de kans hun talenten te ontdekken. We vormen een hecht team van gedreven en enthousiaste medewerkers!

Onze toffe ploeg medewerkers zorgen voor uw kwaliteitsvolle tweedehandsspullen.
Daguitstap medewerkers De Cirkel 2019

Missie en visie

Missie

Gedreven door de missie van de Broeders van Liefde, zijn we sociale ondernemers  die duurzame activiteiten ontwikkelen met inzet van ieders talent.

 

Visie

Dit sociaal ondernemerschap realiseren we door:

  • het bevorderen van lokaal hergebruik in een dynamisch en financieel gezonde organisatie
  • bijkomende duurzame activiteiten te ontwikkelen die lokale tewerkstelling bevorderen
  • het voeren van een talentgericht personeelsbeleid in overeenstemming met de doelstellingen van het maatwerkdecreet.
  • het verlenen van kwaliteitsvolle service aan onze klanten en het verzekereren van een efficiënt en aangenaam werkkader voor onze medewerkers.
instagram auction