Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
De omgekeerde vacature

Wij zoeken: letterlijk iedereen*

Ann (Kringwinkel Ateljee): "De eisen zijn hoog bij werkgevers, soms té hoog."

De omgekeerde vacature

Vandaag - op de Dag van de Arbeid - zetten we onze sociale tewerkstelling in de kijker. Een vacature bij Kringwinkel is immers geen gewone vacature. Wij zoeken: letterlijk iedereen!

Mensen die de taal nog niet goed spreken. Die het moeilijk hebben met de hoge werkdruk van vandaag. Mensen die wel goesting hebben om te werken, maar om welke reden dan ook geen plekje vinden op de arbeidsmarkt.

Met de juiste begeleiding, kunnen ook zij aan de slag. Daar zetten we ons elke dag voor in. Want iedereen heeft recht op werk.

#opnieuwgeluk #dagvandearbeid

Ann vond bij Kringwinkel Ateljee een nieuwe kans

"Ik heb jarenlang aan het onthaal gewerkt bij een bedrijf. Helaas ging het bedrijf failliet en stond ik onverwacht op straat. Ik probeerde opnieuw een job aan het onthaal te vinden, maar telkens opnieuw botste ik op dezelfde problemen. Ofwel was mijn diploma te laag, ofwel vonden ze mij te oud. Ook al had ik jarenlang een vergelijkbare job gedaan … De eisen zijn hoog bij werkgevers, soms te hoog. Om dan plots een totaal andere job te zoeken, dat is niet evident. Nu ben ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen."

 

Lees hier hoe Ann haar nieuwe kans met beide handen aangreep en nu - dankzij de juiste ondersteuning - verantwoordelijke is van de kleurrijke, vrolijke en verzorgde speelgoedafdeling in de Kringwinkel van Gent.

www.omgekeerdevacature.be/getuigenissen/ann-nieuwe-kans-kringwinkel

 

Nota

* De omgekeerde vacature is een fictieve vacature, om aan te geven dat iedereen bij Kringwinkel een kans krijgt, ook als je de taal niet kent of niet kan voldoen aan de hoge productiviteitsverwachtingen. Wil je graag aan de slag bij Kringwinkel? Neem dan contact op met de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Zij bepalen of een kandidaat-werknemer in aanmerking komt voor sociale tewerkstelling en verwijzen je vervolgens door naar een Kringwinkel.

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction