Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
4 Kringwinkel-huuradresjes om je feest te stylen!

4 Kringwinkel-huuradresjes om je feest te stylen!

Van trouwfeesten en babyborrels tot festivals en bedrijfsfeesten: evenementen zijn nog altijd weinig duurzaam. De aankleding wordt vaak speciaal voor het event aangekocht en daardoor ook maar één keer gebruikt. Niet alleen de tafelversiering belandt nadien in de vuilnisbak, ook andere decoratie gaat rechtstreeks naar het containerpark.

Een oplossing hiervoor: feestmateriaal huren in plaats van kopen. En sinds kort kan dit ook via Kringwinkel. Want dankzij de verhuurdiensten kan je voor een prikje een vintage touch geven aan je evenement. Tweedehandsspullen krijgen zo ook een derde leven. En een vierde, en een vijfde, enzovoort.

“We willen dat mensen sneller komen huren als ze iets nodig hebben voor één specifiek evenement in plaats van alles nieuw te kopen. We hebben heel veel unieke stukken in ons assortiment tegen budgetvriendelijke prijzen. En als je bij ons huurt steun je ook een sociaal tewerkstellingsproject.” (Kathleen Werkhoven – Kringwinkel Antwerpen)

Foto: Jan Dekeyzer

Kringverhuur Kringwinkel Antwerpen

Kringverhuur werd opgestart door Kringwinkel Antwerpen. Vanuit het magazijn in Schoten bieden ze een vast assortiment aan van meubels, decoratie, tafelaankleding en sfeerlicht. In verschillende stijlen en voor elk budget. Je haalt er alles in huis voor een originele en duurzame aankleding van een trouwfeest, bedrijfsfeest, fotoshoot of theaterdecor.

Het aanbod van Kringverhuur bestaat uit tweedehands goederen die bij Kringwinkel Antwerpen worden binnen gebracht en met zorg werden uitgekozen voor de verhuurdienst. Wekelijks wordt het gamma ook uitgebreid.

“Mensen én bedrijven willen origineel zijn, ze willen opvallen. Ze willen geen partytafels of klapstoelen van dertien in een dozijn, zoals je die bij élke receptie ziet staan. Ze willen tafels en stoelen met een verhaal. Onze spullen prikkelen je fantasie. Je kan er zelf een heel leven bij verzinnen. We waken streng over de kwaliteit, maar je ziet natuurlijk wel dat alles wat wij verhuren een geschiedenis heeft.” (Kathleen Werkhoven)

Foto: Elisabeth Van Lent

The sky is the limit

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Kringverhuur. Je kan huren voor het inrichten van een trouwfeest, tuinfeest, buurtfeest, maar ook voor het inrichten van een toneel-, tv- of filmdecor, pers-event, fotoshoot, pop-up, enz.

“Wat ik zo prettig vind aan het huren bij Kringwinkel is dat we een groot gamma aan verschillende meubelen kunnen ontlenen. Het assortiment is geweldig, het lijkt wel de grot van Ali Baba. Zo kan je een eigen sfeer en identiteit aan je festival of feest geven. En het materiaal moet je nadien niet gaan opslaan of terug verkopen.” (Carolien Moens – Festival van de Gelijkheid, Gent)

Meer weten?

  • Of neem samen met onze collega Geraldine een kijkje achter de schermen van Kringverhuur in deze wervelende vlog
Foto: Liss Awouters

Kringwinkel Maasland

Na een vijftal succesvolle samenwerkingen met de gemeente Lanaken en doop- en lentefeestjes is ook Kringwinkel Maasland nu klaar voor nog meer leuke verhuurprojecten. Met 400 stuks bestek, 400 borden en heel wat meubels en decoratieartikelen vind je hier sowieso een tafelbedekking die past bij het thema van jouw feest.

Ook leveren en ophalen is mogelijk. En belangrijk, mee inbegrepen in de prijs: de afwas! Ook hier spaar je dus geld én handen uit. 

Interesse? Dan bezorgt Liss jou een offerte op maat: Liss@kringwinkel.com 

Kringwinkel Opnieuw & Co

Ook Kringwinkel Opnieuw & Co heeft een uitgebreide verhuurdienst waar je stoelen, servies, tafels kan huren tegen een prikje.

Hun uitgebreide catalogus vind je hier terug: 

Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen

Bij ’t Uniek, het upcycle project van Kringwinkel Zuid-Oost-Vlaanderen, kan je dan weer palletbanken met bijhorende jeanskussens huren de organisatie van allerlei events. 


Vraag info op via info@tuniek.be of via de website.Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction