Menu
Meer over De Kringwinkel
Samenwerken met ons

Samenwerken met Kringwinkel

Waarom met Kringwinkel samenwerken?

Samenwerken met Kringwinkel betekent een maatschappelijke bijdrage voor jouw organisatie want wij staan voor:


Reloved = Kringwinkel for business

  • Reloved is het coöperatieve initiatief van verschillende kringwinkels in Vlaanderen.
  • Onze missie: maximaal lokaal hergebruik bevorderen door duurzame oplossingen te bieden aan bedrijven en overheidsinstellingen.
  • Onze focus: wij ontzorgen partners bij het inzamelen, verwerken, herstellen en/of verkopen van goederen die anders weggegooid zouden worden.

 

Werk samen met Reloved en maak deel uit van de beweging naar een duurzame toekomst, waarin zowel het milieu als sociale inclusie centraal staan! Neem een kijkje op deze pagina voor meer info.

 

Contact: Barbara.thomas@Reloved.be - 0499 65 00 67

Geefpunt op slipperafstand

Om de drempel tot geven te verlagen, komen wij nu ook met onze geefpunten naar de mensen toe. We installeren ze "op slipperafstand". Zo zijn er Circle Walls bij Carrefour, een geefmuur in Wijnegem Shopping Center en in IKEA Gent, geefpunten in recyclageparken,...

 

Een Kringwinkel geefpunt kan gaan van een kleine textielrecipiënt tot een grote geefmuur waar verschillende productcategorieën in passen. De opstelling van het geefpunt wordt op maat gemaakt volgens de mogelijkheden van de locatie. Jij zorgt voor de locatie. Wij zorgen voor het geefpunt en de ophalingen. Een extra reden voor mensen om langs te komen op jouw locatie én een circulaire eye catcher!


Plekje vrij voor een geefpunt? Neem dan contact op met de Kringwinkel die de ophalingen in de betreffende regio verzorgt. Hun contactgegevens vind je terug op onze website op basis van de postcode.

Kringwinkel cadeaubon

Met de nationale Kringwinkelcadeaubon geef je een duurzaam geschenk aan je medewerkers. Bij de Kringwinkel in jouw buurt kan je een lokale cadeaubon aankopen.

 

En via HERW!N, de koepel van de Kringwinkels, kan je als bedrijf een overkoepelende cadeaubon aankopen die in elke Kringwinkel van Vlaanderen kan omgeruild worden. 

Meer info vind je op deze pagina.

tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction