Menu
Meer over De Kringwinkel
Kringblog
5 date-ideeën voor een duurzame Valentijn.

Valentijn, de dag van de liefde! Een uitgelezen moment om je partner, of jezelf nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Maar de dag kent ook veel kritiek. Zo hoor je wel vaker dat liefde niet mag afhangen van materiële zaken, maar ook dat dit overconsumptie stimuleert. 2 zaken waar we zeker mee akkoord zijn, maar waar we gelukkig ook oplossingen voor kunnen bieden. Mits een beetje creativiteit kan je genieten van een budgetvriendelijke, duurzame Valentijn!

Wij hebben voor het gemak een aantal leuke date-ideetjes opgelijst waar je niets meer voor nodig hebt dan elkaar, een huis en spulletjes uit de Kringwinkel! 

1. Dinner and a movie

Een klassieker, maar o zo gezellig. Snuister eens door de kookboeken in jouw dichtstbijzijnde Kringwinkel en verras je partner met een lekker diner. Koken jullie liever samen? Maak dan gebruik van die leuke retro-platenspeler die je onlangs kocht en ga samen kokkerellen met een glaasje wijn in de hand. Na een avond vol goede gesprekken en lekkere kooksels is het tijd voor een Netflix & Chill moment (of dvd & chill voor een extra throwback). Wel de aandacht erbij houden hoor!

2. Een gezellig drankje doen

Kiezen jullie er toch voor om de wijde wereld in te trekken, dan wil je wellicht een gepaste date outfit bovenhalen. Gelukkig vond je onlangs de perfecte cocktailjurk of het ideale hemd bij de Kringwinkel in de buurt. Zit er plots een verlovingsring in je cavaglas? Dan kan je ook bij ons terecht voor je trouwkledij!

3. Spelletjesavond

Rummikub, Monopoly of eerder een videogame: we hebben voor elk wat wils. Een spel zorgt altijd voor sfeer, of je nu met je lief of je vrienden de Valentijnsavond doorbrengt. Enkel nog de snacks klaarzetten en jullie zijn vertrokken. PS. Wij kunnen de spelletjes voorzien, maar we kunnen niet beloven dat niemand valsspeelt.

4. Me-time

 Ook als single kan je Valentijn gebruiken als een goed excuus om jezelf even in de watten te leggen. Stop wat kaarsen in je favoriete theelichthouder (toevallig die ene uit de Kringwinkel die een mooie rode gloed geeft) en geniet van een ontspannend bad. Ben je helemaal zen? Trek dan die extra fluffy pyjama aan die je bij ons vond en kruip onder een dekentje.

5. DIY-avond

Misschien bracht een aspirant-kunstenaar ongebruikte schilderspullen binnen in jouw Kringwinkel? Iemands oude hobby kan zomaar een leuke date worden. Maak een portret van elkaar of schilder leuke herinneringen die jullie samen maakten. Ben je niet artistiek aangelegd? Niet erg, jouw creatie heeft jullie wel alvast aan het lachen gekregen. Daarmee scoor je ook!

Aan onze klanten, gevers en personeel: Kringwinkel <3 you.
Deel deze pagina:
Verwante artikels
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction