Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Tweedehands elektro

Tweedehands elektro is milieuvriendelijker

Waarom zou je tweedehands elektro kopen in plaats van nieuw? Uiteraard is het goedkoper. Maar het is ook beter voor het milieu. Voor de productie van nieuwe apparaten zijn veel grondstoffen en energie nodig. Bovendien komen er vaak schadelijke stoffen vrij tijdens dit proces. Onze koelkasten en wasmachines krijgen een energielabel, zodat je kan zien hoeveel het verbruikt. Zal je het toestel maar af en toe gebruiken? Dan is tweedehands sowieso milieuvriendelijker.

In 2021 hebben wij 214 ton elektrotoestellen hersteld en terug verkocht in onze winkels. Deze elektrotoestellen hebben we dus kunnen redden van de afvalberg en een tweede leven gegeven. 

Je krijgt één jaar garantie op tweedehands elektro


In onze Kringwinkels vind je allerlei tweedehands elektrotoestellen: stofzuigers, wasmachines, droogkasten, koelkasten, microgolfovens, koffiezetapparaten, tv's, laptops, fototoestellen, platenspelers, tafel- en staanlampen, en nog veel meer! Bij ons kan je echte topstukken op de kop tikken voor een fractie van de prijs van een nieuw toestel! 

Enkel in Kringwinkel Meir verkopen we geen elektrotoestellen.

Alle toestellen die bij ons binnengebracht worden, ondergaan eerst een grondig nazicht en een poetsbeurt. Alle toestellen moeten namelijk voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Kringwinkel. Als het elektrotoestel stuk is, dan herstellen onze medewerkers het in onze herstelateliers.

Bovendien krijg je bij aankoop van tweedehands elektro één jaar garantie op het toestel.

Schenk je tweedehands elektro aan ons

Wil je zelf graag je elektro schenken? Alle apparaten zijn welkom bij Kringwinkel, ook degene die beschadigd of stuk zijn. We zijn namelijk officiële inzamelpartner van Recupel. Volgende tweedehands elektro kan je aan ons geven:

  • Grote huishoudelijke toestellen (wasmachine, droogkast, koelkast, diepvriezer …)
  • Kleine huishoudelijke toestellen (microgolfoven, koffiezetapparaat, strijkijzer, kookplaat …)
  • Media-apparaten (televisie, hifi, computer …)
  • Verlichting (staanlamp, luster …)
pinterest youtube instagram auction