Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Tweedehands fietsen

Een tweede leven voor fietsen

Alle fietsen die bij ons binnengebracht worden, ondergaan een grondig nazicht. Kapotte fietsen worden hersteld door onze medewerkers in het fietsatelier. Alle fietsen moeten namelijk voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Kringwinkel. 

In 2021 herstelden en verkochten we 3.000 fietsen in onze winkels. Dat zijn 3.000 fietsen die we gered hebben van de afvalberg en die dus een tweede leven hebben gekregen.


Fietsatelier in Kringwinkel circuit

In Kringwinkel circuit kan je je fiets laten herstellen door één van onze herstellers terwijl je geniet van een lekkere koffie of steek zelf de handen uit de mouwen en ontmoet andere bondgenoten die bewuster willen omgaan met wat ze hebben tijdens één van onze fietsworkshops. 

Koop je tweedehands fiets bij Kringwinkel

In onze winkels vind je tweedehands damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen. In Kringwinkel Circuit vind je ook regelmatig trendy koersfietsen. Bij ons kan je degelijke fietsen op de kop tikken voor een fractie van de prijs van een nieuwe fiets!

Bovendien krijg je bij aankoop van je tweedehands fiets één jaar garantie.

Kringwinkel Meir en Kringwinkel Centrum verkopen geen fietsen.

Schenk je oude fiets aan ons


Wil je zelf graag je oude fiets schenken? Alle fietsen zijn welkom bij Kringwinkel, ook degene die beschadigd of stuk zijn. 
Jij bent er vanaf, iemand anders is er blij mee. Met een kleine moeite zorg je hiermee voor minder afval en meer lokaal hergebruik.

Je kan je fiets naar één van onze winkels brengen of gratis laten ophalen door onze ophaaldienst.

pinterest youtube instagram auction