Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

Tweedehands meubels

Tweedehands meubels kopen is duurzaam

Is het tijd om je interieur op te frissen? Ben je op zoek naar een leuke aanvulling op je huidige meubels? Ga dan voor tweedehands meubels! 

Het kost energie om een meubelstuk te maken en vervoeren en dit zorgt dus voor CO2-uitstoot. Wat kun jij doen om jouw CO2 uitstoot te verminderen? Koop minder spullen, koop tweedehands, onderhoud je meubels goed en herstel indien nodig, dan doen je er langer mee en heb je minder nodig. 

In 2021 hebben we 46.973 meubels verkocht en dus een tweede leven gegeven. Dat betekent dat voor al deze spullen geen nieuw goed gekocht is geweest. Het hergebruikt goed vervangt een nieuw goed, wat heel wat grondstoffen en CO2-uitstoot bespaard.

Koop je tweedehands meubels bij Kringwinkel

Bij Kringwinkel hebben we voor elke interieurstijl wel een mooie kast, een nieuw bed of een tof salontafeltje. Alles wat je bij ons koopt, is niet alleen origineel, maar ook duurzaam en betaalbaar.

In onze winkels vind je kleine en grote meubels zoals kasten, bedden, tafels, stoelen, zetels, ... In Kringwinkel Centrum vind je enkel kleine meubels. In Kringwinkel Meir en Circuit verkopen we geen meubels. 

pinterest youtube instagram auction