Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
Opening Kringwinkel Seafront Zeebrugge

Unieke belevingswinkel opent in Seafront Zeebrugge

Afgelopen vrijdag 1 december opende Kringwinkel ’t rad een unieke belevingswinkel op de maritieme Seafrontsite in Zeebrugge (Oude Vismijn). De winkel is 1.200 m² (!) groot en zal volop inzetten op winkelbeleving.

Uitgebreid aanbod aan preloved spullen

Liefhebbers van originele en betaalbare spullen worden voortaan nog meer op hun wenken bediend. Want Kringwinkel ’t rad verruilt haar winkelpand in Knokke-Heist voor een beduidend grotere vestiging in Zeebrugge. Winkelverantwoordelijke Shane Savels maakt net als alle medewerkers de verhuis. “Elke dag geven we het beste van onszelf om onze klanten een ideale winkelervaring te bieden. Onze Seafrontwinkel is drie keer zo groot, dus het wordt een heuse uitdaging om die continu te blijven aanvullen met herbruikbare spullen. Vooral de textielafdeling werd uitgebreid, maar dat geldt eigenlijk ook voor al onze andere productgroepen: huisraad, speelgoed, boeken, elektro en meubilair. Gelukkig hebben we een topteam dat recent nog werd versterkt met enkele nieuwe collega’s. Samen staan we te popelen om iedereen hier te verwelkomen”, aldus een enthousiaste winkelverantwoordelijke.

Klantenervaring staat centraal

Ook voor de inrichting van de winkel werden kosten noch moeite gespaard. Teamcoach Veerle Waeghe: “De inrichting en uitstraling van een winkel zijn belangrijk, dat vinden wij bij Kringwinkel ook. Om deze nieuwe vestiging mee vorm te geven, hebben we beroep gedaan op designstudio Aber. Die heeft ons geholpen om onze winkel meer vanuit het standpunt van de klant in te richten. Kenmerkend zijn de focuspunten, waardoor klanten als het ware meegenomen worden in een verhaal doorheen de winkel.”

Workshops en activiteiten

Centraal in de winkel werd er bewust ruimte vrijgelaten om te inspireren, experimenteren en ontmoeten, vooral rond circulariteit. Het hele jaar door organiseert Kringwinkel ’t rad er workshops en activiteiten. Daarnaast zoeken ze ook circulaire, sociale of creatieve ondernemers en organisaties die gebruik willen maken van deze plek en net als zij geloven in de meerwaarde van zo’n kruisbestuiving. Deze ruimte, maar ook de concepten die er doorgaan krijgen het label ‘Atelier by Kringwinkel’. Via deze link vind je een kalender van aankomende events.

De honesty bar

En wie van al dat (work)shoppen dorst krijgt, kan tot slot terecht in de honesty bar waarvan de opbrengst integraal naar de Warmste Week gaat. Duurzaam shoppen is met andere woorden nog nooit zo aangenaam geweest!

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction