Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
Kringwinkel x Vlaanderenleestdag 2024

Lees. Altijd. Overal. 

Op dinsdag 23 april – niet toevallig Wereldboekendag - vindt de tweede editie van Vlaanderenleestdag plaats. Dit initiatief van de Vlaamse overheid wil lezers verbinden, lezen zichtbaarder maken in de publieke ruimte en nieuwe lezers aanmoedigen om deel te nemen aan een (voor-)leesactiviteit. 'Lees. Altijd. Overal': dat is de slogan van deze editie. Want zien lezen, doet lezen!

Waar de eerste editie in het teken stond van bijzondere leesplekken, wil Vlaanderenleestdag dit jaar aantonen dat werkelijk élke plek een leesplek kan zijn en dat élk moment een leesmoment kan worden. Op dinsdag 23 april wordt iedereen dan ook aangemoedigd om te lezen en om anderen – collega’s, werknemers, vrienden, klasgenoten, … - aan te sporen om hetzelfde te doen.


Ook Kringwinkel leest mee!

Ja hoor, ook onze winkels* worden omgetoverd tot een leesplek. Iedereen bladert wel eens door een boek voor het te kopen. Maar zou het niet fijn zijn als je 5 minuutjes zou kunnen neerzitten om even een hoofdstuk te lezen? Op 23 april vind je in onze winkels een knusse leeshoek waar je naar hartenlust pagina's kan verslinden. In bepaalde filialen kun je daarnaast ook genieten van een hapje of een drankje. Als je even geen inspiratie hebt, neem dan zeker eens een kijkje naar de boekentips van onze medewerkers 😊

Wil je een boek mee naar huis nemen? Enkele winkels houden ook extra voordeelacties op hun boekenassortiment.

De planning is anders voor elke winkel, dus hou zeker de Facebookpagina van jouw lokale Kringwinkel in de gaten voor meer informatie!

*Met uitzondering van de Kringwinkels van Ateljee (regio Gent).

Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction