Menu contact
Gratis ophaling: 056 23 29 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringloopwinkel

Lente in De Kringloopwinkel op 16 maart

De winter neemt stilaan afscheid en de lente staat te trappelen om binnen te komen! Voel je de kriebels al? Wij alvast wel, want één ding is zeker: De Kringloopwinkel heeft alles om de lente te verwelkomen! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 16 maart voor onze stralende actiedag: Lente in De Kringloopwinkel.

Dag winter, hallo lente! Het is tijd voor groene vingers die jeuken, de drang om te beginnen aan de lenteschoonmaak, verlangens naar de eerste BBQ van het seizoen, en een onweerstaanbare drang om je terras en tuin onder handen te nemen.

Ben je op zoek naar unieke spullen om de lente een eigen karakter te geven? Kom dan zeker langs tijdens onze actiedag op zaterdag 16 maart!

 

Tuin & terras

Wat staat je te wachten? Alles wat je nodig hebt voor je tuin en terras: van tuinmeubelen en kussens tot tuingereedschap, BBQ’s, tuinkaarsen en een overvloed aan decoratie.

Lenteschoonmaak

Als je niet kunt wachten om aan de lenteschoonmaak te beginnen, dan vind je bij ons alles wat je nodig hebt om vuil en stof aan te pakken.

Stijlvol voorjaar

Is het tijd om je winterkleren weg te bergen en te pronken met een nieuwe outfit? Duik dan in onze kledingrekken en vind de perfecte, stijlvolle lente-outfit die bij jou past, compleet met een trendy zonnebril.

 

Lente in De Kringloopwinkel vindt plaats op zaterdag 16 maart van 9u30 tot 17u30 in al onze winkels. Zorg dat je erbij bent!

Boek nu zelf je gratis ophaling

Wens je herbruikbare spullen te schenken aan De Kringloopwinkel? Dan kan je deze nu zelf online boeken op het tijdstip dat je het beste uitkomt.

Onze gratis ophaaldienst komt graag je spullen aan huis ophalen. Om een afspraak te maken kan je onze planningsdienst contacteren op 056 23 29 40 en planning@deltagroep.be. Maar voortaan kan je nu ook zelf een online ophaling inplannen. Je geeft dan je naam en adres op, evenals de spullen die je wenst te laten ophalen. Ten slotte geef je ook aan welk tijdstip je het beste schikt.

Wat kan je schenken?

Wij gaan op zoek naar ‘n nieuw lief voor je oud gerief. Dat nieuw lief wil ook betalen voor je tweedehandsspullen, weliswaar als deze nog in goede staat verkeren. Lees dus zeker eerst wat je kan schenken en in welke staat je spullen dienen te verkeren.

 

Ontdek de workshops upcycling van RecupHub

Spullen langer laten meegaan kan op vele manieren. Door ze te herstellen bijvoorbeeld, maar ook door de kwaliteit ervan te verbeteren of ze een andere functie te geven. Al deze mogelijkheden komen aan bod tijdens de workshops van RecupHub, het initiatief voor levensduurverlenging van spullen van De Kringloopwinkel. Ontdek het overzicht van onze workshops, Repair Cafés, lezingen… en schrijf je in!

Gratis ophalingen

Heb je herbruikbare spullen die je wilt schenken? Je kan altijd een gratis ophaling aanvragen. Contacteer ons op 056 23 29 40. Een voorbereid M/V is er twee waard: lees eerst even welke informatie we van je nodig hebben. 

Ontdek onze Kringwinkels
Doorniksesteenweg 185
8580 Avelgem
Kortrijkseweg 346
8791 Beveren-Leie
Gentsesteenweg 176
8500 Kortrijk
Kortrijkstraat 448
8930 Menen
Rijselstraat 1
8930 Menen
Menenstraat 308
8560 Wevelgem
Avelgemstraat 188
8550 Zwevegem
Groeningelaan 6
8500 Kortrijk
youtube instagram