Menu contact
Gratis ophaling: 056 23 29 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringloopwinkel - Beveren-Leie
Kortrijkseweg 346
8791 Beveren-Leie
Bereken je route
T056 23 29 40
Einfo@dekringloopwinkel.be
Ma09:30 - 17:30
Di09:30 - 17:30
Wo09:30 - 17:30
Do09:30 - 17:30
Vr09:30 - 17:30
Za09:30 - 17:30
Zogesloten

De Kringloopwinkel ‘pops up’ in hartje Waregem

Van vrijdag 22 september tot en met zaterdag 18 november opent De Kringloopwinkel een pop-upwinkel in de Stormestraat 31 in hartje Waregem. Wie de komende twee maanden duurzaam wil shoppen weet dus waar zij of hij terecht kan. De pop-up kringloopwinkel is eveneens open op zondag 1 oktober, naar aanleiding van het Waregemse shoppingweekend.

De Kringloopwinkel verrijkt dus tijdelijk het Waregemse winkelaanbod en dat in het hartje van het handelscentrum. Dit is mogelijk dankzij de inspanningen van het Waregemse stadsbestuur, dat ons de kans gaf om de pop-up te openen.

Tweedehandskledij en klein gerief

Het accent van aanbod in de winkel ligt op kledij, schoenen en accessoires. Maar je kan er ook terecht voor boeken en kleine spullen zoals huisraad en decoratie. Wie wel vaker langsgaat in De Kringloopwinkel weet dat je altijd wel een koopje kan doen.

Sociale tewerkstelling

De Kringloopwinkel bevordert als maatwerkbedrijf onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, sorteren en te verkopen via zijn winkels.

De opbrengst van deze activiteit – dus ook van de pop-up – wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling van mensen die anders geen of heel moeilijk een job vinden. Hiermee maken we ook het verschil met andere tweedehandswinkels.

De Kringloopwinkel pop-up is gelegen aan de Stormestraat 31 in Waregem en is open van 22 september t.e.m. 18 november.
Welkom van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 – 18.00u. Uitzonderlijk ook open op zondag 1 oktober!

Magazijnverkoop zomerkledij

Ben je op zoek naar zomerkledij tegen een spotprijs? Kom dan op woensdag 12 juli en 23 augustus naar de magazijnverkoop van De Kringloopwinkel.

Tijdens de magazijnverkoop in het centraal depot van De Kringloopwinkel vind je kledij voor volwassenen en kinderen aan zomerse ronde prijzen van 1 t.e.m. 5 euro. Je kan de kledij passen.
Mis deze buitenkans dus niet!

Wanneer? Woensdag 12 juni en 23 augustus van 12u30 tot 18u.
Waar? Warande 9 in 8501 Heule.

Boek nu zelf je gratis ophaling

Wens je herbruikbare spullen te schenken aan De Kringloopwinkel? Dan kan je deze nu zelf online boeken op het tijdstip dat je het beste uitkomt. 

Onze gratis ophaaldienst komt graag je spullen aan huis ophalen. Om een afspraak te maken kan je onze planningsdienst contacteren op 056 23 29 40 en planning@deltagroep.be. Maar voortaan kan je nu ook zelf een online ophaling inplannen. Je geeft dan je naam en adres op, evenals de spullen die je wenst te laten ophalen. Ten slotte geef je ook aan welk tijdstip je het beste schikt.

Wat kan je schenken?

Wij gaan op zoek naar ‘n nieuw lief voor je oud gerief. Dat nieuw lief wil ook betalen voor je tweedehandsspullen, weliswaar als deze nog in goede staat verkeren. Lees dus zeker eerst wat je kan schenken en in welke staat je spullen dienen te verkeren.

Ontdek de workshops upcycling van RecupHub

Spullen langer laten meegaan kan op vele manieren. Door ze te herstellen bijvoorbeeld, maar ook door de kwaliteit ervan te verbeteren of ze een andere functie te geven. Al deze mogelijkheden komen aan bod tijdens de workshops van RecupHub, het initiatief voor levensduurverlenging van spullen van De Kringloopwinkel. Ontdek het overzicht van onze workshops, Repair Cafés, lezingen… en schrijf je in.

Opgelet: niet meer ruilen vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari kan je niet langer kledij ruilen. We voeren deze maatregelen in omwille van organisatorische redenen.

Kledij was de enige productgroep die je nog kon ruilen. Vanaf 2023 is dit dus niet langer mogelijk en kan je geen gekochte goederen meer ruilen. Andere kringloopcentra hanteren hetzelfde principe.

We raden dus ten stelligste aan de kledingstukken eerst te passen alvorens ze te kopen. Je vindt pashokjes in al onze winkels met kledij en textiel.

 

Uitgekeken op je decoratie?

Wat voor jou definitief passé lijkt, is misschien een schat voor een ander.

Wat we bedoelen: je kan je oud (herbruikbaar) gerief schenken aan De Kringloopwinkel, wij zoeken er met plezier 'n nieuw lief voor. Niet weggooien dus. Onze klanten zijn nu eenmaal tuk op decoratieve spullen met een verhaal. En jij helpt afval voorkomen en steunt onze sociale tewerkstelling. 

Wat allemaal?

Kadertjes, vazen, kandelaars, bloempotten, spiegels, beeldjes...die nog in goede staat zijn. 

Hoe?

Stop alles in een stevige doos, zodat bij transport en ontvangst niets breekt.

Waar kan je terecht?

Je wist het misschien niet, maar je kan je klein gerief schenken op meer dan 30 locaties.

 • Onze kringloopwinkels (behalve Wevelgem)
 • Centraal depot, Warande 9 in Heule
 • Recyclageparken Mirom Menen
 • Recyclageparken Imog
 • Geefkasten in Anzegem en Wielsbeke

Op kaart

We hebben in kaart gebracht waar je kan schenken. Klik op een vaas voor het adres van de locatie. Je kan meteen je route berekenen.

Bereikbaarheid
Aanbod
Diensten
 • "Ik ben nogal nieuwsgierig en hier kan ik telkens opnieuw iets nieuws maken."Rudi
  Lees meer
 • "Ik geef om De Kringwinkel omdat deze mij laat zien dat alles op zijn eigen manier waardevol en bijzonder kan zijn."Jenny
  Lees meer
 • "Hier waarderen ze mijn creativiteit."Gül
  Lees meer
Deze winkel maakt deel uit van De Kringloopwinkel
Over ons
In deze winkel ben je welkom met je spullen!
Meer info
youtube instagram