Menu contact
Gratis ophaling: 056 23 29 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringloopwinkel - Kortrijk
Gentsesteenweg 176
8500 Kortrijk
Bereken je route
T056 23 29 40
Einfo@dekringloopwinkel.be
Ma09:30 - 17:30
Di09:30 - 17:30
Wo09:30 - 17:30
Do09:30 - 17:30
Vr09:30 - 17:30
Za09:30 -17:30
Zogesloten

Bezoek ons tijdens Open Bedrijvendag

Wil je een unieke blik achter de schermen van de werking van maatwerkbedrijven De Kringloopwinkel, Constructief en Team Groen? Breng ons op zondag 1 oktober een bezoek tijdens Open Bedrijvendag. Je zal onder meer ontdekken wat er gebeurt alvorens de ingezamelde spullen een nieuw leven krijgen in de rekken van De Kringloopwinkel.

Aan Warande 9 in Heule zijn de centrale diensten, het magazijn, de textielsortering, elektrohersteldienst… van De Kringloopwinkel gevestigd. Hier wordt er dagelijks hard gewerkt om alle ingezamelde spullen te verwerken, stockeren en in de winkels te krijgen. Dit alles met medewerkers die anders moeilijk of geen job zouden vinden. Samen streven we naar meer lokaal hergebruik, minder afval en kansen voor iedereen.

Constructief

In hetzelfde gebouw is Constructief gevestigd, een maatwerkbedrijf met expertise in interieur, serieproductie en plaatsing. Het bedrijf realiseert unieke en hee diverse projecten.

Team Groen

Warande 9 is eveneens de uitvalsbasis van Team Groen, dat instaat voor groenonderhoud en ecologisch natuurbeheer in opdracht van openbare besturen, organisaties en bedrijven.

Mobiel

Fietsencentrum Mobiel is het derde maatwerkedrijf van Deltagroep en is gelegen in het centrum van Kortrijk. Naar aanleiding van Open Bedrijvendag geven we in gebouwen aan Warande 9 in Heule wel een inkijk in de werking van Mobiel.

Praktisch

Tijdens Open Bedrijvendag op zondag 1 oktober krijg je een bijzonder inkijk op de activiteit van deze maatwerkbedrijven.

Kom langs tussen 10 en 17u aan Warande 9 in Heule voor een onvergetelijk bezoek. De rondleiding starten kan tot 16u30. Voor de kinderen is er een fijne zoektocht met lekkere beloning. Parkeren kan in de directe omgeving van het gebouw en op wandelafstand aan het Lagaeplein in Heule.

Student, niet genoeg met €5 korting? Win dan een kotinrichting!

Tot 15 oktober kan je als student €5 korting bij De Kringloopwinkel scoren. Als dat geen coole start van het nieuwe academiejaar is. Volstaat het niet? Je kan ook nog een kotinrichting twv €100 winnen. 

Studentenjob gedaan en alles al weer opgedaan op septemberreis? De studentenactie is een goeie remedie tegen de lege portefeuille. Tot 15 oktober geven we studenten een eenmalige korting van €5 op een aankoop in onze winkels. En daarvoor kan je echt wel al leuke spulletjes kopen. Veel moeite hoef je er ook niet voor te doen: registreer je online en ga langs in een van onze winkels.

Win je kotinrichting

Er is meer: in zowel HOWEST, Vives en Kulak valt er een waardebon van €100 te winnen. Daarmee kan je toch al aardig wat kopen voor een ultra vintage kotinrichting, outfit… Mocht je je afvragen wat je zoal kan kopen in De Kringloopwinkel: ga zeker eens lang en ontdek onze fantastische en duurzame spullen.

De actie is voorbehouden voor studenten, de actievoorwaarden vind je op het registratieformulier.

Magazijnverkoop zomerkledij

Ben je op zoek naar zomerkledij tegen een spotprijs? Kom dan op woensdag 12 juli en 23 augustus naar de magazijnverkoop van De Kringloopwinkel.

Tijdens de magazijnverkoop in het centraal depot van De Kringloopwinkel vind je kledij voor volwassenen en kinderen aan zomerse ronde prijzen van 1 t.e.m. 5 euro. Je kan de kledij passen.
Mis deze buitenkans dus niet!

Wanneer? Woensdag 12 juni en 23 augustus van 12u30 tot 18u.
Waar? Warande 9 in 8501 Heule.

Boek nu zelf je gratis ophaling

Wens je herbruikbare spullen te schenken aan De Kringloopwinkel? Dan kan je deze nu zelf online boeken op het tijdstip dat je het beste uitkomt.

Onze gratis ophaaldienst komt graag je spullen aan huis ophalen. Om een afspraak te maken kan je onze planningsdienst contacteren op 056 23 29 40 en planning@deltagroep.be. Maar voortaan kan je nu ook zelf een online ophaling inplannen. Je geeft dan je naam en adres op, evenals de spullen die je wenst te laten ophalen. Ten slotte geef je ook aan welk tijdstip je het beste schikt.

Wat kan je schenken?

Wij gaan op zoek naar ‘n nieuw lief voor je oud gerief. Dat nieuw lief wil ook betalen voor je tweedehandsspullen, weliswaar als deze nog in goede staat verkeren. Lees dus zeker eerst wat je kan schenken en in welke staat je spullen dienen te verkeren.

Ontdek de workshops upcycling van RecupHub

Spullen langer laten meegaan kan op vele manieren. Door ze te herstellen bijvoorbeeld, maar ook door de kwaliteit ervan te verbeteren of ze een andere functie te geven. Al deze mogelijkheden komen aan bod tijdens de workshops van RecupHub, het initiatief voor levensduurverlenging van spullen van De Kringloopwinkel. Ontdek het overzicht van onze workshops, Repair Cafés, lezingen… en schrijf je in.

Opgelet: niet meer ruilen vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari kan je niet langer kledij ruilen. We voeren deze maatregelen in omwille van organisatorische redenen.

Kledij was de enige productgroep die je nog kon ruilen. Vanaf 2023 is dit dus niet langer mogelijk en kan je geen gekochte goederen meer ruilen. Andere kringloopcentra hanteren hetzelfde principe.

We raden dus ten stelligste aan de kledingstukken eerst te passen alvorens ze te kopen. Je vindt pashokjes in al onze winkels met kledij en textiel.

 

Uitgekeken op je decoratie?

Wat voor jou definitief passé lijkt, is misschien een schat voor een ander.

Wat we bedoelen: je kan je oud (herbruikbaar) gerief schenken aan De Kringloopwinkel, wij zoeken er met plezier 'n nieuw lief voor. Niet weggooien dus. Onze klanten zijn nu eenmaal tuk op decoratieve spullen met een verhaal. En jij helpt afval voorkomen en steunt onze sociale tewerkstelling. 

Wat allemaal?

Kadertjes, vazen, kandelaars, bloempotten, spiegels, beeldjes...die nog in goede staat zijn. 

Hoe?

Stop alles in een stevige doos, zodat bij transport en ontvangst niets breekt.

Waar kan je terecht?

Je wist het misschien niet, maar je kan je klein gerief schenken op meer dan 30 locaties.

 • Onze kringloopwinkels (behalve Wevelgem)
 • Centraal depot, Warande 9 in Heule
 • Recyclageparken Mirom Menen
 • Recyclageparken Imog
 • Geefkasten in Anzegem en Wielsbeke

Op kaart

We hebben in kaart gebracht waar je kan schenken. Klik op een vaas voor het adres van de locatie. Je kan meteen je route berekenen.

Bereikbaarheid
Aanbod
Diensten
 • "Ik ben nogal nieuwsgierig en hier kan ik telkens opnieuw iets nieuws maken."Rudi
  Lees meer
 • "Ik geef om De Kringwinkel omdat deze mij laat zien dat alles op zijn eigen manier waardevol en bijzonder kan zijn."Jenny
  Lees meer
 • "Hier waarderen ze mijn creativiteit."Gül
  Lees meer
Deze winkel maakt deel uit van De Kringloopwinkel
Over ons
In deze winkel ben je welkom met je spullen!
Meer info
youtube instagram