Menu contact
Gratis ophaling: 056 23 29 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringloopwinkel - Wevelgem
Menenstraat 308
8560 Wevelgem
Bereken je route
T056 23 29 40
Einfo@dekringloopwinkel.be
Ma09:30 - 17:30
Di09:30 - 17:30
Wo09:30 - 17:30
Do09:30 - 17:30
Vr09:30 - 17:30
Za09:30 -17:30
Zogesloten

Kerst in De Kringloopwinkel vanaf 18 november

We horen in de verte al de jingle bells rinkelen en je mag Mariah Carey weer bovenaan je afspeellijst vastpinnen. Yep, binnenkort valt er niet te ontsnappen aan de kerstsfeer. En maar goed ook, want het is toch een heerlijke tijd. Alles wat je nodig hebt voor deze oergezellige winter- en kerstvibes vind je op zaterdag 18 november tijdens onze actie Kerst in De Kringloopwinkel. Lokaal, duurzaam én goedkoop kerstshoppen, beter wordt het niet. 

De Kringloopwinkel ‘pops up’ in hartje Waregem

Van vrijdag 22 september tot en met zaterdag 18 november opent De Kringloopwinkel een pop-upwinkel in de Stormestraat 31 in hartje Waregem. Wie de komende twee maanden duurzaam wil shoppen weet dus waar zij of hij terecht kan. 

De Kringloopwinkel verrijkt dus tijdelijk het Waregemse winkelaanbod en dat in het hartje van het handelscentrum. Dit is mogelijk dankzij de inspanningen van het Waregemse stadsbestuur, dat ons de kans gaf om de pop-up te openen.

Tweedehandskledij en klein gerief

Het accent van aanbod in de winkel ligt op kledij, schoenen en accessoires. Maar je kan er ook terecht voor boeken en kleine spullen zoals huisraad en decoratie. Wie wel vaker langsgaat in De Kringloopwinkel weet dat je altijd wel een koopje kan doen.

Sociale tewerkstelling

De Kringloopwinkel bevordert als maatwerkbedrijf onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, sorteren en te verkopen via zijn winkels.

De opbrengst van deze activiteit – dus ook van de pop-up – wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling van mensen die anders geen of heel moeilijk een job vinden. Hiermee maken we ook het verschil met andere tweedehandswinkels.

Boek nu zelf je gratis ophaling

Wens je herbruikbare spullen te schenken aan De Kringloopwinkel? Dan kan je deze nu zelf online boeken op het tijdstip dat je het beste uitkomt. 

Onze gratis ophaaldienst komt graag je spullen aan huis ophalen. Om een afspraak te maken kan je onze planningsdienst contacteren op 056 23 29 40 en planning@deltagroep.be. Maar voortaan kan je nu ook zelf een online ophaling inplannen. Je geeft dan je naam en adres op, evenals de spullen die je wenst te laten ophalen. Ten slotte geef je ook aan welk tijdstip je het beste schikt.

Wat kan je schenken?

Wij gaan op zoek naar ‘n nieuw lief voor je oud gerief. Dat nieuw lief wil ook betalen voor je tweedehandsspullen, weliswaar als deze nog in goede staat verkeren. Lees dus zeker eerst wat je kan schenken en in welke staat je spullen dienen te verkeren.

 

 

Opgelet: niet meer ruilen vanaf 1 januari

Vanaf 1 januari kan je niet langer kledij ruilen. We voeren deze maatregelen in omwille van organisatorische redenen.

Kledij was de enige productgroep die je nog kon ruilen. Vanaf 2023 is dit dus niet langer mogelijk en kan je geen gekochte goederen meer ruilen. Andere kringloopcentra hanteren hetzelfde principe.

We raden dus ten stelligste aan de kledingstukken eerst te passen alvorens ze te kopen. Je vindt pashokjes in al onze winkels met kledij en textiel.

 

Bereikbaarheid
Aanbod
Diensten
  • "Ik ben nogal nieuwsgierig en hier kan ik telkens opnieuw iets nieuws maken."Rudi
    Lees meer
  • "Ik geef om De Kringwinkel omdat deze mij laat zien dat alles op zijn eigen manier waardevol en bijzonder kan zijn."Jenny
    Lees meer
  • "Hier waarderen ze mijn creativiteit."Gül
    Lees meer
Deze winkel maakt deel uit van De Kringloopwinkel
Over ons
In deze winkel ben je welkom met je spullen!
Meer info
youtube instagram