Menu
Meer over De Kringwinkel
Nieuws
Lampenkoopjes

Lampenkoopjes

Nieuwe lampen in een oud jasje

Signify en de Kringwinkels slaan opnieuw de handen in elkaar door nieuwe lampen in een oud jasje te steken!

Vanaf donderdag 1 december 2022 krijg je tijdelijk een gratis, energiezuinige Philips LED-lamp bij aankoop van een hang- of staande lamp in De Kringwinkel.* Goed voor het milieu én voor je portemonee. Want elke tweedehands lamp die wordt hergebruikt, is er één minder op de afvalberg. Bovendien bespaar je met de LED-lamp van Philips heel wat op je energierekening. Een lampenkoopje dus! 

Door het aanbieden van gratis energiezuinige LED-lampen bij de aankoop van een tweedehands lamp, maken we onze klanten bewust van een duurzame en betaalbare verlichting.

Energie en geld besparen met LED: veelgestelde vragen

De energieprijzen zijn torenhoog! Met LED-lampen kun je flink besparen op energie en geld. Een LED-lamp is namelijk 90% zuiniger dan een gloeilamp en verbruikt 85% minder stroom dan een halogeenlamp. En LED-lampen gaan ook nog veel langer mee.

Het vervangen van al je oude lampen door LED-lampen is dus een snelle en gemakkelijke manier om stroom en energiekosten te besparen.

Hoe herken ik een gloeilamp of halogeenlamp?

Het is heel eenvoudig om een energieslurpende gloeilamp of halogeenlamp te herkennen. Die worden namelijk ontzettend heet en kun je eigenlijk niet aanraken als ze branden. Daarom gebruiken deze lampen ook zo onnodig veel stroom

Is overstappen op LED duur?

De prijs voor aanschaf is iets hoger dan een niet-LED lamp, maar met de besparing op stroom en energiekosten heb je dit snel terugverdiend. Zeker met de huidge energieprijzen. Bovendien gaan LED-lampen veel langer mee, dus een nieuwe lamp kopen is niet snel nodig.  

Is het verspilling om een lamp te vervangen die het nog doet?

 Dit klinkt tegenstrijdig om een nieuwe LED-lamp te kopen terwijl je nog andere lampen op voorraad hebt die het doen. Maar het is juist beter voor jouw portemonnee en het milieu om niet-LED-lampen in te leveren. Je oude voorraad lampen gebruiken onnodig veel stroom en je betaalt hogere energiekosten. Bovendien kunnen we door recycling 92%  van de materialen uit je oude lampen weer nieuwe grondstoffen maken en energiezuinige lampen maken. 

 

Meer weten of besparen met LED? www.lighting.philips.be verlichting voor consumenten

Voorwaarden actie

  • De actie loopt vanaf donderdag 1 december 2022 en zolang de voorraad strekt.
  • Je ontvangt 1 energiezuinige LED-lamp bij aankoop van een hang- of staande lamp bij Kringwinkel.
  • Deelnemende winkels: alle Kring(loop)winkels die op www.kringwinkel.be te vinden zijn via de knop Kringwinkel zoeken en die elektro (lampen) verkopen.
Deel deze pagina:
Overzicht
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
tweedehands tweedehands artikelen tweedehands kopen tweedehandswinkel tweedehands spullen
youtube instagram shop auction