Menu contact Bezoek de nationale Kringwinkel website
Een nieuwe Kringwinkel!
Meer over deze Kringwinkel
Nieuws
Kringwinkel Antwerpen opent twaalfde winkel in Berchem

Kringwinkel Antwerpen opent winkel in Berchem 

Kringwinkel Antwerpen opent 23 februari haar nieuwste Kringwinkel aan de Statiestraat 121 te Berchem op feestelijke wijze. 

Al eerder kon je tweedehands shoppen in 3 stedelijke Kringwinkels en welgeteld 8 Kringwinkels rondom het Antwerpse centrum. Vanaf februari wordt Kringwinkel Berchem nummer twaalf. “We willen onze impact op mens en milieu vergroten. Een nieuwe winkel in een nieuwe buurt, zorgt ervoor dat we lokaal hergebruik en lokale inzamelingen laagdrempeliger en bereikbaarder maken”, vertelt Hans Tops, algemeen directeur Kringwinkel Antwerpen. “Daarnaast maken onze ingezamelde volumes het ook mogelijk om een extra winkel te openen”, vult Tops aan. 

Renovatiewerken 

Het pand in Berchem wordt momenteel gerenoveerd. De winkel krijgt een modernere look door een geheel nieuwe vloer en de inrichting wordt afgestemd met de look en feel van de andere Kringwinkels in Antwerpen. 

Bruisende buurt 

De Statiestraat bevindt zich in het centrum van Oud-Berchem. Een bruisende buurt waar gezelligheid en cultuur voorop staan. Het centrum is goed bereikbaar en kent zowel duurzame als budgetvriendelijke winkels. “Berchem is volgens ons strategisch plan één van de hotspots voor een Kringwinkel. We zijn dus erg blij dat we ons bij de bewoners en ondernemers van deze wijk mogen voegen”, aldus Hans Tops. 

Soort Kringwinkel items 

Het aanbod in Kringwinkel Berchem lijkt op dat van Kringwinkel Centrum, die in 2022 haar deuren opende. Je zal er textiel, klein elektro, speelgoed, huisraad, boeken, muziek, kleine meubelen en fietsen vinden. 

Feestelijke opening 

Kringwinkel Berchem viert de opening met een hapje en muziek, daarbij voorzien de medewerkers een extra speciaal aanbod. Op vrijdag 23 februari kan je vanaf 10 uur tot 18 uur de nieuwe winkel ontdekken. 

Kringwinkel Berchem, Statiestraat 121 2600 Berchem 
Maandag tot zaterdag: 10u-18u 
Vrijdag 23/2, feestelijke opening: 10u-18u 

Deel deze pagina:
Overzicht
pinterest youtube instagram auction