Menu
Gratis ophaling: 016 82 45 55
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel

KROON JE GEMEENTE TOT KRINGKAMPIOEN 2024

EcoWerf en de Kringwinkels uit de regio Leuven-Hageland gaan tussen 18 en 31 maart 2024 op zoek naar de gemeente of stad met de beste recycleerders. Welke gemeente zamelt er de meeste herbruikbare spullen in en mag zichzelf de Kringkampioen van 2024 noemen?

Hoe gaat deze wedstrijd in zijn werk?

Van 18 tot 31 maart 2024 houden Kringwinkel ViTeS, Kringwinkel Hageland en intercommunale EcoWerf opnieuw bij uit welke gemeente of stad in de regio Hageland-Leuven gemiddeld het meeste kilogram herbruikbare spullen per inwoner worden binnengebracht.

De winnende gemeente of stad krijgt de titel 'Kringkampioen 2024' en wordt, samen met de gemeentes of steden op plaatsen 2 en 3, in de bloemetjes gezet. De winnaar ontvangt onder andere een beker ontworpen door People Made, een warm netwerk van sociaal-economieorganisaties en arbeidszorgateliers in Vlaams-Brabant.

Doe mee en maak kans op een prijs

Breng tussen 18/3 en 31/3/24 met alle inwoners van je stad of gemeente zoveel mogelijk herbruikbare goederen binnen. Dit kan via de geefpunten van een Kringwinkel in je buurt, maar ook via de Kringwinkelcontainers die je op de EcoWerf recyclageparken vindt. Je kan je spullen, na afspraak, ook gratis aan huis laten ophalen door de Kringwinkel (opgelet, beperkte plaatsen, vol is vol).

Wie op één van de bovenstaande locaties spullen komt afleveren, krijgt een kraslot waarmee je kans maakt op een Kringwinkel cadeaubon twv 20 euro geldig in alle (fysieke) winkels van Kringwinkel ViTeS en Kringwinkel Hageland

De spelregels

  • Deze wedstrijden lopen van 18/3 tem 31/3/24. Er worden krasloten uitgedeeld tot het einde van de wedstrijd of zolang de voorraad strekt.
  • Elke gever krijgt één kraslot per keer dat je herbruikbare goederen aflevert (dus niet per afgeleverd product) en max twee krasloten per dag
  • In de Kringwinkels krijg je je kraslot in het geefpunt of van de ophaalploeg, in de EcoWerf recyclageparken kan je hiervoor een parkwachter aanspreken.
  • Gewonnen? Volg de instructies die op je kraslot staan. Enkel als de instructies op het kraslot correct voltooid worden, wordt de gewonnen cadeaubon bezorgd op het (thuis)adres dat je oa moet bezorgen (bezorgde persoonsgegevens worden enkel gebruikt in het kader van de Kringkampioenwedstrijd + bewaard volgens de geldende GDPR regels).
  • Gewonnen Kringkampioen cadeaubonnen zijn steeds geldig tem 31/3/25.
  • De Kringkampioen tussenstand opvolgen kan via de socials van EcoWerf, Kringwinkel ViTeS en Kringwinkel Hageland.


Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement.

Dank alvast voor de herbruikbare goederen die jij aan de Kringwinkel bezorgt!

pinterest youtube instagram shop auction