Menu contact
Gratis ophaling: 056 23 29 40
Bezoek de nationale Kringwinkel website
Meer over deze Kringwinkel
De Kringloopwinkel

Kom langs in onze pop-upwinkel in Ring Kortrijk! De hele maand juli en augustus opent De Kringloopwinkel een pop-upwinkel met kledij in het winkelcentrum Ring Kortrijk. Wie duurzaam wil shoppen tijdens de zomermaanden weet dus waar zij of hij terecht kan! 

Tweedehandskleding en accessoires
De Kringloopwinkel is enorm enthousiast dat Ring Kortrijk kiest voor herbruikbare spullen om het aanbod van het winkelcentrum tijdelijk te verrijken. De volgende 2 weken maken we het pand winkelklaar en vullen we het met zomerkleding en accessoires voor zowel dames als heren. De winkel opent op maandag 1 juli.

Sociale tewerkstelling
De Kringloopwinkel bevordert als maatwerkbedrijf onder het motto ‘Nieuw is zo passé’ het lokaal hergebruik van spullen, door ze plaatselijk in te zamelen, te sorteren en te verkopen via onze winkels. De opbrengst van deze activiteit – inclusief die van de pop-up – wordt geïnvesteerd in de sociale tewerkstelling van mensen die anders moeilijk aan een job komen. Hiermee maken we ook het verschil met andere tweedehandswinkels.

Onze pop-upwinkel bevindt zich op de eerste verdieping van het winkelcentrum, in pand 114 naast Rituals.
Welkom van maandag tot vrijdag van 10.00 – 19.00 u. en op zaterdag van 9.30 – 19.00 u.

Boek nu zelf je gratis ophaling

Wens je herbruikbare spullen te schenken aan De Kringloopwinkel? Dan kan je deze nu zelf online boeken op het tijdstip dat je het beste uitkomt.

Onze gratis ophaaldienst komt graag je spullen aan huis ophalen. Om een afspraak te maken kan je onze planningsdienst contacteren op 056 23 29 40 en planning@deltagroep.be. Maar voortaan kan je nu ook zelf een online ophaling inplannen. Je geeft dan je naam en adres op, evenals de spullen die je wenst te laten ophalen. Ten slotte geef je ook aan welk tijdstip je het beste schikt.

Wat kan je schenken?

Wij gaan op zoek naar ‘n nieuw lief voor je oud gerief. Dat nieuw lief wil ook betalen voor je tweedehandsspullen, weliswaar als deze nog in goede staat verkeren. Lees dus zeker eerst wat je kan schenken en in welke staat je spullen dienen te verkeren.

 

Ontdek de workshops upcycling van RecupHub

Spullen langer laten meegaan kan op vele manieren. Door ze te herstellen bijvoorbeeld, maar ook door de kwaliteit ervan te verbeteren of ze een andere functie te geven. Al deze mogelijkheden komen aan bod tijdens de workshops van RecupHub, het initiatief voor levensduurverlenging van spullen van De Kringloopwinkel. Ontdek het overzicht van onze workshops, Repair Cafés, lezingen… en schrijf je in!

Gratis ophalingen

Heb je herbruikbare spullen die je wilt schenken? Je kan altijd een gratis ophaling aanvragen. Contacteer ons op 056 23 29 40. Een voorbereid M/V is er twee waard: lees eerst even welke informatie we van je nodig hebben. 

Ontdek onze Kringwinkels
Doorniksesteenweg 185
8580 Avelgem
Kortrijkseweg 346
8791 Beveren-Leie
Gentsesteenweg 176
8500 Kortrijk
Kortrijkstraat 448
8930 Menen
Rijselstraat 1
8930 Menen
Menenstraat 308
8560 Wevelgem
Avelgemstraat 188
8550 Zwevegem
Groeningelaan 6
8500 Kortrijk
youtube instagram