Menu
Meer over De Kringwinkel
Onze tweedehands artikelen
Tweedehands decoratie

Tweedehands decoratie

Een gezellige lamp, een mooie fotokader of enkele sfeervolle kussentjes? Ideaal om je interieur meer karakter te geven. Strategisch geplaatste decoratie artikelen geven je woning meteen een bepaalde uitstraling én ze zijn ideaal voor het bedekken van enkele mankementjes aan de muur. Decoreren hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Met tweedehands decoratie uit De Kringwinkel spaar je je portemonnee en steun je sociale tewerkstelling!

Met tweedehands decoratie uit De Kringwinkel spaar je je portemonnee en steun je sociale tewerkstelling!

De voordelen van tweedehands decoratie

Wie zijn woning regelmatig een nieuwe look wilt aanmeten, kan voor een dure grap komen te staan. Het aankopen van tweedehands decoratie is niet alleen goed voor de portemonnee, maar geeft je interieur ook een authentiek karakter. Het is trouwens niet omdat je minder geld hebt uitgegeven aan je huisraad, dat je interieur minder mooi zal zijn. Met een likje verf of andere handvaten ziet dat kastje er misschien meteen heel anders uit! Of wat dacht je van een leuk behang achter de glazen deuren van je buffetkast?

Verzamel tweedehands decoratie

Ben je zelf een verzamelaar van bepaalde voorwerpen, zoals servies, glazen of fotokaders? In een Kringwinkel in jouw buurt vind je ongetwijfeld een uitgebreid aanbod aan tweedehands decoratie om je verzameling aan te vullen. Van blikken dozen tot postzegels en klassieke sigarenbandjes: we hebben het allemaal! Zelfs met porseleinen poppen en oude emailborden kunnen we je blij maken.

Upcycling met tweedehands decoratie

Je tweedehands aankopen hoeven helemaal niet in hun originele staat te blijven. Met upcycling kan je tweedehands decoratie omtoveren tot een volledig nieuw, hip en modern pronkstuk voor je thuis. Doe een cactus in een mooi kopje, maak een tipi van een slaapzak of gebruik lades van een kast als groentetuintje. Gebrek aan inspiratie? We hebben alvast wat leuke upcycling ideetjes verzameld op www.eenstukjevanmezelf.be. Houd ook onze activiteiten in de gaten. Daar vind je regelmatig een workshop. Daarnaast vind je op onze Pinterestpagina een heleboel creatieve DIY ideeën!

Tweedehands decoratie bij De Kringwinkel

Ben je op zoek naar tweedehands decoratie? In De Kringwinkel vind je tonnen leuke spullen om je huis mee te decoreren en om creatief mee aan de slag te gaan. Het maakt niet uit wat jouw interieurstijl is, bij ons vind je alles om je interieur in te richten, van theelepels tot complete meubels en huisraad. Bij De Kringwinkel vind je geen standaard interieur, maar kan je zelf aan de slag om je eigen droomhuis te creëren. Zoek dus snel een Kringwinkel in jouw buurt en maak van jouw huis een echte thuis!

Tweedehands decoratie Tweedehands decoratie decoratie artikelen tweedehands aankopen
Tweedehands decoratie Tweedehands decoratie decoratie artikelen tweedehands aankopen
youtube instagram shop auction