Menu
Meer over De Kringwinkel
Onze tweedehands artikelen
Tweedehands speelgoed

Tweedehands speelgoed

Je kent het vast wel: je hebt hopen speelgoed gekocht voor je kinderen, maar na een tijdje zijn ze het alweer beu. Op dat moment heb je twee problemen: ten eerste gaf je onnodig veel geld uit en ten tweede zit je met een hoop speelgoed opgezadeld dat niet meer gebruikt wordt. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing: De Kringwinkel! Bij ons vind je tweedehands speelgoed in uitstekende staat.

Bij ons vind je tweedehands speelgoed in uitstekende staat.

Doe je kinderen tweedehands speelgoed cadeau

Kinderen zijn zo snel uit hun speelgoed gegroeid en laten bepaalde dingen na een tijdje gewoon links liggen. Waarom zou je er dan veel geld aan uitgeven? Tweedehands kopen is pakken goedkoper, je kind is er even blij mee en het is ook nog goed voor de natuur. Bij De Kringwinkel vind je superleuk speelgoed voor elke leeftijd: gezelschapsspellen, ballen, knuffelberen, puzzels of gameconsoles. Noem maar op. Ook houten speelgoed is erg populair in onze winkels, denk maar aan blokken, winkeltjes, poppenwagens en kindermeubeltjes. En waarom zou je de Sint niet eens tweedehands speelgoed laten brengen?

Tweedehands speelgoed in perfecte staat

Al het tweedehands speelgoed dat bij ons binnengebracht wordt, kijken we eerst grondig na. Klopt het aantal puzzelstukjes wel? Zijn de pionnen van een bepaald gezelschapsspel compleet? Ontbreken er geen stukjes Playmobil® of LEGO® in de doos? Indien mogelijk worden deze items aangevuld vanuit onze voorraad. Bovendien zorgen we ervoor dat sets (zoals barbiepoppen en hun kleding) zoveel mogelijk bij elkaar gezet worden. Op zoek naar Lima® of Märklin® treintjes? Ook deze verzamelobjecten vind je regelmatig bij ons. Deze retro speelgoedautootjes en klassieke treinstellen behandelen we met veel zorg, je kan erop rekenen dat ze nog in een uitstekende staat verkeren.

Tweedehands speelgoed in jouw Kringwinkel

Puilen je kasten uit van het speelgoed? Maak er dan nog een ander kind blij mee en breng het naar één van onze inzamelpunten of laat het gratis ophalen! Ben je op zoek naar tweedehands speelgoed? Verzamelaars kunnen vaak echte pareltjes scoren bij De Kringwinkel, omdat het aanbod bijna dagelijks wordt aangevuld. Plan snel je bezoek aan jouw dichtstbijzijnde Kringwinkel of neem een kijkje op uwkringding of de Kringshop.

Tweedehands speelgoed Tweedehands speelgoed Tweedehands kopen houten speelgoed
Tweedehands speelgoed Tweedehands speelgoed Tweedehands kopen houten speelgoed
youtube instagram shop auction