Menu
Meer over De Kringwinkel
Onze tweedehands artikelen
Tweedehands huisraad

Tweedehands huisraad

Ga je op kot, alleen wonen, of verhuis je naar een nieuwe woonst? Dan heb je waarschijnlijk huis- en keukengerief nodig. Ben je op zoek naar iets unieks of vind je het moeilijk om veel geld te spenderen aan een volledig nieuwe uitzet? Door de aankoop van tweedehands huisraad kan je gelukkig al op een heel deel van je budget besparen.

Door de aankoop van tweedehands huisraad kan je gelukkig al op een heel deel van je budget besparen.

Welke tweedehands huisraad vind je in De Kringwinkel?

Zowat alles wat je in huis nodig hebt! Ons assortiment gaat van meubilair en elektro tot keukengerief zoals servies en kookpotten. Heb je wat financiële ademruimte nodig? Dan kan tweedehands huisraad je een heel eind verder helpen. We hebben steeds basic artikelen in voorraad, maar ook minder voor de hand liggende spullen zoals fonduestellen, weegschalen, koffiemolens, bakvormen enzovoort. Vaak zijn deze tweedehands artikelen zo goed als nieuw, en kosten ze een fractie van de nieuwprijs.

 

Bruikbare tweedehands huisraad

De tweedehands huisraad die je in De Kringwinkel vindt, is vaak nog in uitstekende staat en soms zelfs nog helemaal nieuw. Denk maar aan ongebruikte cadeaus of vergeten aankopen. De meeste items worden opgepoetst en indien nodig hersteld. We kijken alles grondig na op mankementen. Is iets stuk of niet meer te repareren? Dan wordt het gerecycleerd.

Upcycling met tweedehands huisraad

Je hoeft een tweedehands servies trouwens niet enkel te gebruiken om van te eten. Tweedehands huisraad is perfect om creatief aan de slag te gaan. Vul een mooi kopje met plantjes of maak er een kaarsenhouder van. Tover bestek om in een klok of schrijf een persoonlijke boodschap op oud servies met porseleinstift. Op 1-2-3 heb je zo een persoonlijk cadeautje voor speciaal iemand. Op onze Pinterestpagina vind je een heleboel DIY ideetjes om zelf aan upcycling te doen.

Schenk je tweedehands huisraad aan De Kringwinkel

Heb je zelf nog een servies, een bestekkoffer of andere huishoudelijke spullen die je niet meer gebruikt? Laat ze niet onnodig in de kast liggen, maar breng ze naar De Kringwinkel. Je doet er nog iemand anders een plezier mee én je steunt sociale tewerkstelling. Je kan ze zelf brengen of thuis laten ophalen door onze gratis ophaaldienst! Hierdoor komt er constant nieuwe tweedehands huisraad en decoratie binnen, waardoor het zeker de moeite is om regelmatig een bezoekje te brengen aan onze winkels. Zoek dus snel een Kringwinkel in je buurt!

Dan kan tweedehands huisraad je een heel eind verder helpen.
Tweedehands huisraad Tweedehands huisraad aankoop tweedehands tweedehands artikelen
Tweedehands huisraad Tweedehands huisraad aankoop tweedehands tweedehands artikelen
youtube instagram shop auction